De MARIAN URSESCU
FOTO Monitorul Expres
Duminică Sorina Tîrcă (23 de ani) a cîștigat primul ei titlu național din carieră, cu Rapid, iar marți, la doar două zile de la marea bucurie, a avut un alt prilej de sărbătoare.
Handbal
Naționala României U20 a terminat pe locul 18 la Campionatul Mondial de tineret
IERI LA 16:20
Fiica Marianei Tîrcă, fosta mare jucătoare de handbal, s-a căsătorit cu fotbalistul Gicu Grozav (31 de ani), cu care trăiește o poveste de dragoste de câțiva ani. Sorina a stat cu iubitul său în Ungaria în perioada în care a fost suspendată la Corona Brașov.

"Este cea mai frumoasă zi pentru noi!"

În fața ofițerului stării civile, la Primăria Brașov, cei doi sportivi au spus un ”DA” hotărât, în aplauzele invitaților. Nașii de cununie ai cuplului Sorina și Gicu Grozav sunt Ionuț, fratele lui Gicu, și Cosmina Grozav.
"Este o zi emoționantă pe care o să o ținem minte toată viața. Pentru mine este un an fericit, după toată perioada grea prin care am trecut“, a spus Sorina Grozav. „Avem emoții, e ceva normal. Este cea mai frumoasă zi pentru noi. Sperăm să ne înțelegem bine și să avem o viață fericită", a declarat la rândul său Gicu Grozav pentru Monitorul Expres.
Dacă Sorina are prestații excelente la Rapid, jocul ei fiind unul din ce în ce mai bun, de la joc la joc, nu același success l-a avut, în ultimul timp și Gicu Grozav. Fotbalistul a evoluat ultima data în Ungaria, la MTK Budapesta, echipă cu care a retrogradat, devenind liber de contract. Atacantul a mai trecut prin carieră pe la Standard Liege, Akhmat Grozny, Karabukspor, Bursaspor, dar și Dinamo, Petrolul Ploiești sau Universitatea Cluj. A strâns 28 de selecții și în trocoul naționalei, marcând 5 goluri.

Și Gicu Grozav vine la Rapid?

"Acum vreau să mă bucur de această zi minunată, apoi voi avea timp să i-au o decizie. Cu siguranță, azi am semnat cel mai important contract", a spus Grozav. Se pare că fotbalistul are două oferte din Liga 1, de la Petrolul și Rapid. Avantaj ar avea Rapidul, pentru că în Giulești joacă și Sorina. Handbalista tocmai a devenit jucătoarea Rapidului pentru că fosta sa echipă, Corona Brașov a ratat promovarea în prima ligă.
"Doar la nașterea Sorinei am mai avut astfel de sentimente. Este o fericire pe care orice mamă o trăiește. E fericirea vieții, pentru că Sorina a venit ca un dar de la Dumnezeu și chiar nu-mi vine să cred că azi este căsătoria ei. Le doresc să fie fericiți, răbdători unul cu altul, pentru că viața nu este numai lapte și miere. Pe Gicu îl iubesc ca pe propriul copil. Dumnezeu mi-a dat doar un copil, iar de acum am doi", a declarat pentru Monitorul Expres și Mariana Tîrcă, mama Sorinei.
Handbal
CSM București a oficializat un alt transfer de top. Cvartet din naționala Franței în lot
IERI LA 13:26
Handbal
Numele uriașe cu care Dinamo București va juca în Liga Campionilor la handbal, sezonul 2022/23
IERI LA 09:56