Spania a trecut de Slovenia, cu 34-32. Ibericii păreau că au tranșat soarta partidei din prima repriză, când au încheiat primele 30 de minute la 5 goluri diferență (20-15), dar Slovenia a revenit în partea secundă și pe final s-a apropiat la un singur gol (33-32). În cele din urmă, Spania a închis bine în apărare, a fost exactă pe fază ofensivă și a câștigat la două lungimi.
Norvegia – Croația a fost și mai spectaculos. Finalista s-a ales după prelungiri, după ce la finalul timpului regulamentar a fost 23-23. Croații au fost mai preciși și s-au impus la un gol, 29-28.
Finala mică Slovenia – Norvegia se joacă sâmbătă, de la 19:30, iar finala mare, Spania – Croația, este programată duminică, de de la 17:30.
EHF European League
SCM Rm. Vâlcea, victorie clară la debutul în EHF European League
ACUM CÂTEVA SECUNDE
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Handbal
Trei dintr-o lovitură! Gloria Bistrița a transferat trei jucătoare cheie ale echipei naționale
ACUM O ORĂ
Liga Campionilor
CSM București a început în forță anul în Liga Campionilor la handbal feminin
ACUM O ZI