Dinamo București mai are nevoie de un punct în ultimele 3 etape în Liga Națională, pentru a deveni matematic din nou campioană a României. Gruparea din Ștefan cel Mare a început însă pregătirile pentru un nou sezon în Liga Campionilor, iar azi a anunțat oficial al doilea transfer pentru următoarea stagiune
Clubul și internaționalul ceh Stanislav Kasparek, jucător ce evoluează pe postul de inter dreapta, au ajuns la o înțelegere pentru următoarele două sezoane. În vârstă de 25 de ani, Kasparek a jucat în sezonul 2021-2022 la Meshkov Brest din Belarus.
Handbal
Minaur Baia Mare a pierdut prima bătălie cu Naerbo în finala EHF European Cup
ACUM 5 ORE
"Stanislav este un jucător complet, joacă bine ambele faze, atac – apărare, și ne va ajuta să ducem contraatacuri rapide. Joacă bine cu pivotul și are un șut foarte puternic de afară", a declarat David Barrufet, managerul sportiv de la Dinamo, potrivit site-ului oficial al clubului.

Cine este Stanislav Kasparek, super-transferul anunțat oficial de Dinamo pentru Liga Campionilor

Stanislav Kasparek (2.00 metri / 102 kg) și-a început cariera la HC Zubri, în Cehia. Din 2015 până în 2021 a jucat în Ungaria, la Balatonfuredi KSE (2015-2018) și apoi la Pick Szeged (2018-2021). Are la activ patru sezoane în EHF Champions League, cu 93 de goluri marcate. Cele mai multe le-a reușit în sezonul actual, la Meskov Brest – 44.
Pentru naționala Cehiei are 137 de goluri marcate în 36 de meciuri. A participat la Euro 2018 și 2020.
"Când am primit oferta de la Dinamo București, nu am ezitat. Decizia a fost clară. Mi-au prezentat un proiect ambițios, cu jucători noi, conduși de legendarul antrenor Xavi Pascual. În fața mea se află o nouă provocare sportivă. "Dinamo are ambiții mari și sunt fericit să fac parte din acest proiect. Aștept cu nerăbdare atmosfera uimitoare a fanilor dinamoviști, am văzut meciurile jucate cu echipe mari și atmosfera din sală a fost electrizantă. Cred că împreună putem realiza lucruri grozave!", a declarat și Stanislav Kasparek.
Cehul este al doilea transfer de top anunțat de campioana României, după ucraineanul Andrii Akimenko (extremă dreapta).
Handbal
Thriller la Mioveni. Vâlcea a avut nevoie de 80 de minute pentru a trece de Rapid în Cupa României!
ACUM 6 ORE
Handbal
CSM București joacă a 8-a finală de Cupa României consecutivă!
ACUM 12 ORE