Sezonul intern din handbalul feminin a debutat cu o surpriză uriașă. CSM București a fost înfrântă în finala Cupei României, ediția 2020-2021, reprogramată pentru aceste zile, din cauza coronavirului.
Gloria Buzău este câștigătoarea trofeului, după ce a învins campioana României cu 35-29, într-o finală desfășurată pe teren neutru, în Brăila, în cadrul turneului Final Four. Echipa pregătită de Aurelian Roșca a câștigat și Supercupa României cu această ocazie. Acestea sunt și primele două trofee din istoria clubului buzoian.

CSM București a pierdut cu Cristina Neagu și Barbara Lazovic în echipă

Campionatul European
Nebunie la Budapesta. Franța a învins Danemarca și a prins semifinalele Euro. Islanda marea perdantă
ACUM 7 ORE
Până la ora acestei finale, CSM București a fost echipa care a arătat cel mai bine. În fazele anterioare a eliminat trei formații care s-au întărit puternic, Gloria Bistrița, Dunărea Brăila și Rapid București.
Cu Cristina Neagu revenită după o intervenție chirurgicală, dar și cu Barbara Lazovic recuperată după o perioadă de carantină, CSM București a fost condusă însă aproape tot meciul în finala cu Gloria Buzău. Apărarea nu a ținut, iar poarta apărată de Jelena Grubisic și Tess Wester nu a mai atins nivelul din zilele precedente.
La final, campioana României a suferit o înfrângere foarte dură și reprezintă un real avertisment înaintea participării în Liga Campionilor și Liga Florilor, competiție în care 6-7 echipe și-au anunțat intențiile de lupta pentru primele trei locuri.
În plus, este al doilea an consecutiv în care formația pregătită de Adrian Vasile pierde finala Cupei României și Supercupa României. În 2020, CSM București a fost învinsă de SCM Rm. Vâlcea în finală.
Handbal
EXCLUSIV. Meciul Rapid-SCM Rm. Vâlcea amânat! Focar de COVID-19 la echipa olteană
ACUM 15 ORE
Campionatul European
Final incredibil la Europenele de handbal între Suedia și Norvegia!
IERI LA 21:42