Cristina Neagu a vorbit recent despre problemele cu salariile de la CSM București după înfrângerea cu Rostov din Champions League. Jucătoarele au primit banii abia pentru luna iulie iar Neagu a cerut ca situația să se rezolve.

I-a răspuns rapid Gabriela Szabo, președintele CSM București.

Handbal
Crina Pintea are coronavirus! A aflat chiar înainte de plecarea la Europeanul de handbal feminin
IERI LA 10:58

Răspunsul Gabrielei Szabo pentru Cristina Neagu

”În ultima vreme, în România, este ciudat să vezi sportivii vorbind mai mult despre bani și mai puțin despre rezultatele sportive!”, a scris Szabo pe contul ei de Facebook.

”Noi, sincer, nu scoatem în evidență lucrurile astea, niciodată nu vorbim în presă, însă sunt lucruri care se adună la un moment dat. Pe lângă asta, este și această problemă a restanțelor salariale. Abia astăzi am primit primul salariu în acest sezon, pe luna iulie. Nu spun că ăsta e un motiv pentru care am pierdut astăzi, departe de mine gândul ăsta, dar lucrurile se adună, s-au adunat și lunile astea de restanțe.

Din moment ce în a doua parte a lunii noiembrie primești abia primul salariu din sezon, nu te simți bine. Am încercat de fiecare dată să venim la antrenament, să ne antrenăm cât putem de bine, să fim profesioniste.

Sincer, cred că o echipă care are pretenții să meargă în Final-Four-ul Ligii Campionilor și care vrea să se bată pentru trofeu trebuie să-și respecte jucătoarele și mai ales să le plătească la timp, pentru că asta e o problemă pe care nu putem să o ascundem”, declara după meciul cu Rostov Cristina Neagu.

Handbal
Maren Aardahl, dezgustată de ce se întâmplă în România. Ce a fost obligată să facă după carantină
21/11/2020 LA 12:51
Handbal
Cristina Neagu a răbufnit după înfrângerea cu Rostov: "Nu-s robot! Nu vă bazați pe mine la EURO!"
19/11/2020 LA 19:22