Cristina Neagu a vorbit recent despre problemele cu salariile de la CSM București după înfrângerea cu Rostov din Champions League. Jucătoarele au primit banii abia pentru luna iulie iar Neagu a cerut ca situația să se rezolve.
I-a răspuns rapid Gabriela Szabo, președintele CSM București.

Răspunsul Gabrielei Szabo pentru Cristina Neagu

Handbal
CSM București – Buducnost 30-22, în Grupa A a Ligii Campionilor
ACUM O ZI
”În ultima vreme, în România, este ciudat să vezi sportivii vorbind mai mult despre bani și mai puțin despre rezultatele sportive!”, a scris Szabo pe contul ei de Facebook.
”Noi, sincer, nu scoatem în evidență lucrurile astea, niciodată nu vorbim în presă, însă sunt lucruri care se adună la un moment dat. Pe lângă asta, este și această problemă a restanțelor salariale. Abia astăzi am primit primul salariu în acest sezon, pe luna iulie. Nu spun că ăsta e un motiv pentru care am pierdut astăzi, departe de mine gândul ăsta, dar lucrurile se adună, s-au adunat și lunile astea de restanțe.
Din moment ce în a doua parte a lunii noiembrie primești abia primul salariu din sezon, nu te simți bine. Am încercat de fiecare dată să venim la antrenament, să ne antrenăm cât putem de bine, să fim profesioniste.
Sincer, cred că o echipă care are pretenții să meargă în Final-Four-ul Ligii Campionilor și care vrea să se bată pentru trofeu trebuie să-și respecte jucătoarele și mai ales să le plătească la timp, pentru că asta e o problemă pe care nu putem să o ascundem”, declara după meciul cu Rostov Cristina Neagu.
Handbal
Veste uriașă pentru Dinamo. Clubul din Ștefan cel Mare se poate apuca de planuri mari
22/10/2021 LA 17:18
Handbal
HC Motor Zaporojie – Dinamo București 28-27. Reprezentanta României a avut victoria în mână
21/10/2021 LA 18:22