Cristina Neagu a vorbit recent despre problemele cu salariile de la CSM București după înfrângerea cu Rostov din Champions League. Jucătoarele au primit banii abia pentru luna iulie iar Neagu a cerut ca situația să se rezolve.
I-a răspuns rapid Gabriela Szabo, președintele CSM București.

Răspunsul Gabrielei Szabo pentru Cristina Neagu

Liga Campionilor
Dinamo-PPD Zagreb 27-27! "Dulăii" au ratat in-extremis victoria, dar rămân cu șanse reale la optimi
ACUM 17 ORE
”În ultima vreme, în România, este ciudat să vezi sportivii vorbind mai mult despre bani și mai puțin despre rezultatele sportive!”, a scris Szabo pe contul ei de Facebook.
”Noi, sincer, nu scoatem în evidență lucrurile astea, niciodată nu vorbim în presă, însă sunt lucruri care se adună la un moment dat. Pe lângă asta, este și această problemă a restanțelor salariale. Abia astăzi am primit primul salariu în acest sezon, pe luna iulie. Nu spun că ăsta e un motiv pentru care am pierdut astăzi, departe de mine gândul ăsta, dar lucrurile se adună, s-au adunat și lunile astea de restanțe.
Din moment ce în a doua parte a lunii noiembrie primești abia primul salariu din sezon, nu te simți bine. Am încercat de fiecare dată să venim la antrenament, să ne antrenăm cât putem de bine, să fim profesioniste.
Sincer, cred că o echipă care are pretenții să meargă în Final-Four-ul Ligii Campionilor și care vrea să se bată pentru trofeu trebuie să-și respecte jucătoarele și mai ales să le plătească la timp, pentru că asta e o problemă pe care nu putem să o ascundem”, declara după meciul cu Rostov Cristina Neagu.
Handbal
Războiul Gabi Szabo-Nicușor Dan continuă! I s-a desfăcut contractul de muncă de la CSM!
05/12/2022 LA 19:09
Handbal
Anunţul făcut de Cristina Neagu după ce i-a dat 14 goluri lui Ferencvaros, în Liga Campionilor
04/12/2022 LA 19:16