Anunţul a fost făcut joi de forul naţional suedez de handbal, care a exprimat condoleanţe familiei şi celor apropiaţi lui Larsson, tatăl a două fetiţe.
Federația suedeză de handbal a anunțat joi decesul lui Larsson și a transmis condoleanțe familiei și prietenilor săi. Accidentul s-a petrecut marți. Larsson, fiind pe bicicletă, a fost lovit de o mașină. Ulterior poliția a deschis o anchetă.
De-a lungul carierei, Fredrik Larsson a jucat la IFK Skovde, cu care a câştigat Challenge Cup în 2004, Ystads IF, Hammarby, IK Savehof şi Alingsas HK, la ultima echipă încheindu-şi cariera în 2016. În afara Suediei el a jucat la Aragon şi la Gummersbach.
Handbal
VIDEO | Ultimele vești despre Oana Borș. Când ar urma să revină pe teren jucătoarea naționalei
ACUM 37 MINUTE
Larsson a jucat în 36 de meciuri pentru naționala Suediei și a fost prezent la două turnee finale - Campionatul European din 2011 și Campionatul Mondial din 2011.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Campionatul Mondial
România – Kazakhstan, LIVE TEXT, începând cu ora 19:00, al doilea meci al tricolorelor la CM
ACUM 2 ORE
Handbal
Schimbare în echipa României! Jucătoarea chemată de urgență în Spania
IERI LA 14:20