Anunţul a fost făcut joi de forul naţional suedez de handbal, care a exprimat condoleanţe familiei şi celor apropiaţi lui Larsson, tatăl a două fetiţe.
Federația suedeză de handbal a anunțat joi decesul lui Larsson și a transmis condoleanțe familiei și prietenilor săi. Accidentul s-a petrecut marți. Larsson, fiind pe bicicletă, a fost lovit de o mașină. Ulterior poliția a deschis o anchetă.
De-a lungul carierei, Fredrik Larsson a jucat la IFK Skovde, cu care a câştigat Challenge Cup în 2004, Ystads IF, Hammarby, IK Savehof şi Alingsas HK, la ultima echipă încheindu-şi cariera în 2016. În afara Suediei el a jucat la Aragon şi la Gummersbach.
Handbal
Dinamo a făcut scor cu Potaissa Turda! 43 de goluri marcate de alb-roșii!
ACUM 2 ORE
Larsson a jucat în 36 de meciuri pentru naționala Suediei și a fost prezent la două turnee finale - Campionatul European din 2011 și Campionatul Mondial din 2011.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Handbal
Liga Florilor a trimis cele mai multe jucătoare la Euro 2022: 31 de ”straniere” și 18 românce!
IERI LA 16:18
Handbal
Cristina Neagu, nominalizată la titlul de cea mai bună jucătoare a anului
IERI LA 18:29