Conform ProSport, Federația Română de specialitate a fost notificată în privința unor componente ale lotului lui Tomas Ryde, că ar fi folosit niște proceduri interzise de WADA, în tentativa de a-și îmbunătăți performanțele sportive. În discuție ar fi vorba despre jucătoare de la Corona Brașov, de Cristina Laslo, Bianca Bazaliu și Daria Bucur.
Sportivele nu ar fi consumat neapărat substanțe interzise, ci ar fi utilizat o procedură interzisă, de manipulare a sângelui prin Laser Teraphy. Probabil că au fost îndrumate în acest sens, pentru că este greu de crezut că ar fi cerut handbalistele o astfel de terapie prin laser.
Totul s-ar fi întâmplat în această toamnă în Brașov, iar sursa amintită anunță că una dintre jucătoare ar fi postat chiar o poză de o rețea de socializare în momentul în care ar fi fost la terapie, la o clinică specializată din Brașov. Tot procesul de procedură interzisă s-ar fi desfășuirat la Iomed Clinique, singura clinică din Brașov care utilizează Laser intravenos.
Liga Campionilor
Ghinion teribil pentru Dinamo înainte de super-meciul cu PSG, din grupele Champions League
ACUM 9 ORE
Jucătoarele riscă suspendări, iar vestea este una extrem de proastă pentru naționala României, care pregătește participarea la Campionatul Mondial. Cele trei jucătoare ale Coronei sunt selectate în lotul lui Tomas Ryde.
Handbal
Adio grupe? HC Dobrogea Sud Constanța a suferit o înfrângere dură în Liga Europeană
IERI LA 18:39
Handbal
SCM Rm. Vâlcea l-a angajat pe antrenorul secund al naționalei României. "Este tobă de carte!"
IERI LA 13:32