Conform ProSport, Federația Română de specialitate a fost notificată în privința unor componente ale lotului lui Tomas Ryde, că ar fi folosit niște proceduri interzise de WADA, în tentativa de a-și îmbunătăți performanțele sportive. În discuție ar fi vorba despre jucătoare de la Corona Brașov, de Cristina Laslo, Bianca Bazaliu și Daria Bucur.
Sportivele nu ar fi consumat neapărat substanțe interzise, ci ar fi utilizat o procedură interzisă, de manipulare a sângelui prin Laser Teraphy. Probabil că au fost îndrumate în acest sens, pentru că este greu de crezut că ar fi cerut handbalistele o astfel de terapie prin laser.
Totul s-ar fi întâmplat în această toamnă în Brașov, iar sursa amintită anunță că una dintre jucătoare ar fi postat chiar o poză de o rețea de socializare în momentul în care ar fi fost la terapie, la o clinică specializată din Brașov. Tot procesul de procedură interzisă s-ar fi desfășuirat la Iomed Clinique, singura clinică din Brașov care utilizează Laser intravenos.
Handbal
SCM Râmnicu Vâlcea, voctorie mare în European League! Vâlcencele au trecut în deplasare de Chambray
IERI LA 20:23
Jucătoarele riscă suspendări, iar vestea este una extrem de proastă pentru naționala României, care pregătește participarea la Campionatul Mondial. Cele trei jucătoare ale Coronei sunt selectate în lotul lui Tomas Ryde.
Handbal
CSM București a învins Dortmund și s-a calificat matematic în faza eliminatorie din Champions League
IERI LA 16:37
Handbal
CSM București pierde la Brest, 21-24, și-și ia adio de la calificarea directă în sferturi
19/01/2022 LA 21:50