De MARIAN URSESCU
În ședința de analiză a CSM București, de luni 21 februarie, directorul general al CSM București, Gabriela Szabo, i-a transmis lui Adi Vasile că echipa pe care o pregătește trebuie să câștige neapărat următoarele două meciuri din Liga Florilor, conform surselor Eurosport.
Altfel situația ”tigroaicelor”în Liga Florilor se va complica , putând rata titlul. În momentul de față, Rapid este la patru puncte distanță de CSM, Vâlcea apropiindu-se și ea la cinci lungimi distanță dacă va câștiga restanța cu ultima clasată, CSM Deva.
Handbal
Minaur a ratat medaliile de bronz în EHF European League la aruncările de la 7 metri!
ACUM O ZI
Joi 24 februarie, de la ora 18:00, se joacă derbyul dintre Rapid și CSM, în sala Giulești, iar partida CSM București-SCM Rm. Vâlcea e programată pe 12 martie.

Principal din octombrie 2019

Adi Vasile a preluat postul de antrenor principal la CSM București în octombrie 2019. Este cel mai longeviv antrenor pe banca "tigroaicelor". Niciun alt tehnician nu a stat o atât de lungă perioadă. În trecut, CSM a primit supranumele de "devoratoarea de antrenori" pentru că nimeni nu rezista mai mult de maximum un sezon.
CSM București a anunțat în martie 2021 că i-a prelungit contractul lui Adi Vasile la conducerea echipei pentru încă doi ani, astfel că el se află sub contract până în iunie 2023!
Adi Vasile este la CSM din 2014, în perioada 2014-2019 ocupând funcția de preparator fizic și antrenor secund. În fiecare sezon, conform contractului semnat, Adi Vasile are drept obiectiv câștigarea campionatului, a Cupei României, dar și calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor.

Obiective ratate

Până acum, Adi Vasile a rezistat la echipă, deși nu și-a realizat obiectivele. În 2020 a pierdut Cupa României și Supercupa României, cu SCM Rm. Vâlcea, iar în 2021 a fost învins de Gloria Buzău, ratând aceleași trofee! Mai mult, echipa nu a prins Final Four-ul Ligii Campionilor, fiind eliminatăîn ”sferturi” de ȚSKA Moscova. CSM a câștigat un singur trofeu cu Adi Vasile la timonă, campionatul României în 2021.
Din 2021, Adi Vasile este și selecționerul României. A ocupa locul 13 cu ”tricolorele” la Mondialul din 2021, iar acum Comisia Tehnică a FRH a votat să rămânăîn funcție până la finalul anului 2022, având obiectiv calificarea la Euro 2022.

Remus Drăgănescu: "Nu s-a pus problema de vreun ultimatum!"

Șeful secției de handbal de la CSM București a infirmat însă sursele Eurosport. "Nu s-a pus problema de vreun ultimatum. Eu am fost la ședința de luni, de la CSM București. și nu s-a discutat așa ceva. Sigur că urmează două meciuri foarte importante pentru noi, sunt partide în care se poate decide soarta campionatului! Adi Vasile se bucură de toată susținerea. Probabil că el e deranjat când citește astfel de știri înainte de meciul cu rapid", a declarat Remus Drăgănescu.
Handbal
Dinamo face eventul! Finală extrem de palpitantă în fața Stelei
IERI LA 17:43
Handbal
Minaur ratează finala EHF European League. Va juca doar pentru locul 3
IERI LA 18:04