Corona Brașov, club care s-a afundat în urma celebrului scandal de dopaj de la sfârșitul anului 2019, iese din nou în evidență negativ. Directorul clubului, Radu Miclăuș, și-a anunțat azi demisia, după ce primarul Allen Coliban a cerut ca antrenorul Alin Bondar să fie păstrat pe banca tehnică a echipei de handbal feminin.
Corona Brașov, echipa cu cel mai mare buget din Divizia A, a ratat revenirea în Liga Națională. CSM Galați a promovat direct, iar CSM Unirea Slobozia a acces în turneul de baraj. După acest eșec, conducătorul clubului a dorit schimbarea staff-ului tehnic, condus de Alin Bondar. Intențiile lui Radu Miclăuș au fost blocate însă de primarul Allen Coliban.
Clubul a anunțat că Alin Bondar și Răzvan Udriștoiu vor antrena echipa și în sezonul următor. De asemenea, manager sportiv al secției de handbal va fi în continuare Mircea Cucuian. La discuția de analiză au fost trecute în revistă motivele ratării obiectivului -promovarea în Liga Națională – și au fost prezentate planurile de viitor, al căror scop final este promovarea în Liga Națională.
Handbal
Dinamo pierde la Veszprem, 30-33. A condus la pauză, dar nu a mai ținut ritmul
ACUM 10 ORE
"Contrar recomandărilor mele, antrenorul principal, antrenorul secund și managerul sportiv al echipei de senioare au fost menținuți și pentru sezonul următor. Consider că această decizie a domnului primar este una greșită, cu care nu pot fi de acord și, de aceea, îmi voi prezenta demisia", a declarat Radu Miclăuș, potrivit site-ului oficial al clubului.

Corona Brașov a dat-o afară pe Simona Gogîrlă înainte să joace promovarea clubului

În ediția 2020/21, după ce echipa a ratat retrogradarea directă în Liga Națională, Simona Gogîrlă a fost schimbată de pe banca tehnică înainte de a-și juca șansele până la capăt. Gruparea brașoveană era calificată în turneul de baraj pentru promovare, dar acest lucru nu a contat, iar fosta internațională a fost dată afară într-o manieră neplăcută, cu câteva zile înainte de competiție.
În acest sezon, după o performanță mai slabă, lucrurile au stat cu totul altfel în privința staff-ului tehnic. De ce această diferență de abordare? Potrivit unor informații din media brașoveană, Alin Bondar a fost adus la echipă de omul de afaceri, Bogdan Ciungara. Cei doi au fost în trecut la juniorii echipei Dinamo Brașov. Pe de altă parte, Ciungara este prieten cu actualul edil-șef al Brașovului.
Deși Radu Miclăuș ar fi vrut să schimbe staff-ului după ratarea obiectivului într-un mod neașteptat, un pas fiind și aducerea fostei internaționale Aurelia Brădeanu în conducerea echipei de handbal, directorul clubului a fost blocat de primar.
Handbal
România nu mai are echipă de Liga Campionilor în sezonul viitor, la masculin!
ACUM 17 ORE
Handbal
"Mi-e scârbă și îmi ajunge! Pentru mine astăzi s-a încheiat munca de jos în folosul handbalului!"
ACUM O ZI