Prandi, 23 ani, internaţional francez, se află în afara pericolului, după ce a fost atacat pe stradă şi rănit cu mai multe lovituri de cuţit în noaptea de Revelion în arondismentul VIII, la nord de Champs-Elysees. Poliţia pariziană a deschis o anchetă pentru tentativă de onor.
Extrema stângă cu 10 selecţii pentru Franţa se anunţa un om de bază pentru echipa Hexgonului la Euro 2022, organizat în comun de Ungaria şi Slovacia între 13 şi 30 ianuarie. El a ratat prima sesiune de pregătire (26-30 decembrie) din cauza unui test pozitiv la COVID-19.

Jucătorul de la PSG amintește de tragedia lui Marian Cozma

Handbal
SCM Râmnicu Vâlcea, voctorie mare în European League! Vâlcencele au trecut în deplasare de Chambray
ACUM 21 ORE
Franţa va anunţa duminică înlocuitorul lui Prandi, care se adaugă pe lista de indisponibili campionilor olimpici Timothey N'Guessan, Nedim Remili şi Luka Karabatic, toţi accidentaţi.
Elohim Prandi este un jucător de bază la PSG, fiind a doua soluție pentru postul de inter stânga, după Mikkel Hansen. El a jucat în toamna trecută și în partidfa PSG – Dinamo (41-30) din Liga Campionilor.
https://i.eurosport.com/2009/02/09/497480.jpg
Acum, handbalistul francez a fost aproape de moarte și aduce practic de tragedia din 2009, când Marian Cozma și-a pierdut viața la Veszprem, după ce a fost înjunghiat.
Handbal
CSM București a învins Dortmund și s-a calificat matematic în faza eliminatorie din Champions League
IERI LA 16:37
Handbal
CSM București pierde la Brest, 21-24, și-și ia adio de la calificarea directă în sferturi
19/01/2022 LA 21:50