Javier Humet este inter dreapta și are 30 de ani, fiind născut în Spania. În ultimii doi ani a evoluat la marea rivală, Steaua dar și pentru echipa națională a României. El are cetățenie română din 2017 și a semnat un contract pe doi ani cu Dinamo.
”Mă bucur că am venit la cea mai bună echipă din România. Sper să jucăm în Liga Campionilor și să aducem un nou titlu în vitrina clubului”, a declarat Javier Humet, pentru site-ul oficial al lui Dinamo.

Dinamo continuă seria achizițiilor

Handbal
Anunţul făcut de Cristina Neagu după ce i-a dat 14 goluri lui Ferencvaros, în Liga Campionilor
ACUM 2 ORE
Acum câteva zile Kamel Alouini, Ante Kuduz si Mamdouh Shebib au semnat prelungirea contractelor cu Dinamo. Cei trei au fost foarte importanți pentru sezonul terminat fără înfrângere în Champions League.
Această veste a venit la doar 24 de ore după ce Dinamo a anunțat că a ajuns la un acord cu . Extrema naționalei a marcat 444 de goluri în cele 13 sezoane petrecute în Champions League și revine la Dinamo după ce a jucat pentru Pick Szeged, Wisla Plock și Sporting Lisabona.
Andras Szasz (26 de ani) a revenit și el la Dinamo, după un an petrecut la formația Grundfos Tatabanya, din Ungaria.
Pivotul va juca pentru echipa din "Ștefan cel Mare" în următoarele două sezoane:
"Mă bucur că pot să mă întorc la Dinamo, unde mi-a mers foarte bine din punct de vedere profesional. Am câştigat titlul naţional şi Supercupa României, am jucat în EHF Champions League şi, mai important, am avut parte de un colectiv unit, unde m-am simţit ca într-o familie. În plus, suporterii dinamovişti sunt fără egal, mi-au câştigat inima. Consider că anul petrecut în campionatul maghiar m-a ajutat să cresc la capitolul experienţă şi sper să mă implic şi mai puternic la Dinamo.", a fost prima reacție a jucătorului de 26 de ani.
În sezonul 2018-2019, Szasz a înscris 109 de goluri pentru Dinamo, dintre care 29 în EHF Champions League.
Handbal
SCM Râmnicu Vâlcea, pas mare spre grupele EHF European League
ACUM 2 ORE
Handbal
CSM București, revenire de senzație în meciul cu Ferencvaros. Ce loc ocupă "Tigroaicele"
ACUM 4 ORE