Acesta este unul dintre punctele majore ale protocolului sanitar al competiției, dezvăluit de Federația internațională de handbal (IHF). Obligația este valabilă pentru toți participanții la competiție: jucătoare, staff, membri ai delegațiilor, ziariști acreditați, organizatori, voluntari etc.
"Situația pandemiei evoluează permanent și un mediu fără infecție nu poate fi deci garantat. Obiectivul IHF este totuși să pună în aplicare un plan având ca scop organizarea competiției într-un mediu sănătos și sigur", a explicat organizația într-un comunicat.
Printre alte măsuri, o distanță de 1,5 metri va trebui respectată oriunde este posibil. În timpul meciurilor nu vor exista strângeri de mână, băncile vor fi extinse și purtarea măștii va fi obligatorie cu excepția jucătoarelor, antrenorilor și arbitrilor.
Liga Campionilor
Dinamo cedează în repriza a doua cu Flensburg și pierde o nouă partidă în Champions League
25/11/2021 LA 19:18
Deocamdată este prevăzută prezența publicului la 80% din capacitatea sălilor.
Potrivit lui Uwe Schwenker, președintele Handball-Bundesliga, Federația europeană de profil (EHF) ar prevedea de asemenea ca vaccinarea să fie obligatorie pentru Campionatul European masculin 2022 din Ungaria și Slovacia (13-30 ianuarie).
Sursa: AGERPRES
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
EHF European League
Cum s-a încheiat tragerea la sorți pentru echipele românești în Liga Europeană
25/11/2021 LA 11:21
Handbal
Reacțiile lui Gheorghe Tadici după scandalul momentului în handbal: "Vrem antrenori-roboţi?"
25/11/2021 LA 10:11