Fără vedetele Neagu și Mork, CSM București este o echipă de pluton în campionatul intern. Campioanele de la Vâlcea au luat deja un avans considerabil de șase puncte după primele cinci etape, iar un nou titlu poate scăpa printre degete bogaților din București. Așa s-a întâmplat în sezonul trecut și tot Vâlcea a profitat.

Vâlcea - CSM 20-19 / O brazilianca a decis derby-ul

Samara Da Silva a așteptat până în ultima secundă primul gol în cel mai încins meci a sezonului. Brazilianca a marcat și a fost cel mai important gol al derby-ului de la Vâlcea, terminat cu victoria campioanelor cu 20-19. Da Silva a fost desemnată cea mai bună jucătoare defensivă din campionat în sezonul trecut, dar antrenorul Florentin Pera a surprins și a câștigat prin implicarea sa la ultimul atac.
Handbal
SCM Râmnicu Vâlcea, voctorie mare în European League! Vâlcencele au trecut în deplasare de Chambray
IERI LA 20:23

Vâlcea - CSM 20-19 / Nu poți câștiga doar cu Pintea

Crina Pintea a venit la CSM cu speranța că va lupta pentru câștigarea Ligii alaturi de Neagu și Mork. Deocamdata este singura jucătoare de la CSM București care dă satisfacție. Așa s-a întâmplat și la Vâlcea, unde Pintea a fost impecabilă în defensivă alături de Cvijic și Torstensson. De asemenea, pivotul adus de La Gyor a dictat ritmul pe faza ofensivă și a fost cea mai eficientă jucătoare de la CSM cu cinci goluri. Lekic a jucat bine în prima repriză, dar Ryde a fost nevoit să o țina lânga el pe bancă în partea a doua din cauza problemelor medicale.

Vâlcea - CSM 20-19 / Portarii la înalțime

Portarii naționalei României au ținut scorul strâns în sala Traian din Vâlcea. Yulia Dumanska și Denisa Dedu au avut pe rând momente de excelente și au reușit parade spectaculoase în cel mai incins meci al campioantului.

Vâlcea - CSM 20-19 / Campioana și-a găsit ritmul

Kristina Liscevic a venit în vara din Danemarca, de la Esbjerg, și a fost omul numărul 1 din atacul echipei vâlcene. Vicecampioană mondială cu Serbia în 2013, Liscevic a terminat meciul cu cinci goluri. Marta Lopez și Iryna Glibko au marcat câte patru goluri în derby-ul cu CSM. Acestea au fost completate de o defensivă excelentă, care a reușit să oprească în momentele cheie atacurile echipei antrenate de Ryde. Cu o echipă mai eficientă și cu un public extraordinar în spate, Vâlcea poate reedita performanța din sezonul trecut. Corona Brașov, cu Sorina Târca în mare formă, este singura echipă din campionat care ține momentan ritmul cu oltelencele. Ambele echipe au maxim de puncte după cinci etape. CSM București a încasat deja două înfrângeri și a căzut pe locul cinci.
Rm. Vâlcea – CSM Bucuresti 20-19 (9-10)
Ciuca, Dumanska, Batinovic; Da Silva 1, Elghaoui 1, Bacaoanu, Adespii, Lopez 4, Norgaard, Florica 2, Glibko 4, Fernandez 3, Zamfirescu, Liscevic 5, Savu, Gonzalez
Dedu, Grubisic; Curea 2, Torstensson 2, Lekic 3, Neagu, Cvijic, Perianu 1, Klikovac 1, Constantinescu, Martin 2, Vâlcan, Jipa, Pintea 5, Chiper, Grbic 3
Handbal
CSM București a învins Dortmund și s-a calificat matematic în faza eliminatorie din Champions League
IERI LA 16:37
Handbal
CSM București pierde la Brest, 21-24, și-și ia adio de la calificarea directă în sferturi
19/01/2022 LA 21:50