Handbalista de 33 de ani, care a mai jucat în România la Rulmentul Braşov şi Oltchim Râmnicu Vâlcea, s-a declarat extrem de fericită că va evolua la clubul din București.
"Lotul echipei feminine de handbal pentru sezonul viitor prinde contur! După prelungirea înțelegerilor cu Cristina Neagu, Jelena Grubisic, Elizabeth Omoregie și transferul Sirabei Dembele, CSM București face o nouă achiziție importantă la linia de 9 metri. Vicecampioana mondială Alexandrina Barbosa intră în familia „tigroaicelor”! Ea a semnat un contract valabil un sezon cu echipa noastră!", au anunțat oficialii CSM-ului pe site-ul clubului.
Născută la Lisabona, Alexandrina „Sandy” Cabral Barbosa a obținut cetățenia spaniolă în 2012 și va ajunge la CSM București de la formația de primă ligă din Franța, Nantes, pentru care a evoluat din 2018.
Handbal
Laudatio pentru "Pitica Atomică" a handbalului! Valentina Elisei Ardean, la momentul retragerii
ACUM 3 ORE
"Sunt foarte fericită că am semnat cu CSM București, este un club care își dorește performanță. Avem o echipă frumoasă, cu jucătoare de valoare și un public extraordinar. Sper să-mi ajut viitoarele coechipiere să îndeplinim obiectivele clubului.", a fost mesajul Alexandrinei Barbosa.

Alexandrina Barbosa, a 3-a experiență în România

Barbosa se află la cea de-a 3-a aventură în România, după ce a mai jucat pentru Rulmentul Brașov (2008-2010) și Oltchim Râmnicu Vâlcea (2012-2013). Desemnată "Cel mai bun inter stânga" la Campionatul Mondial din 2019, Barbosa este câștigătoare a Cupei EHF, în 2017, cu Rostov Don, și finalistă de Liga Campionilor, în 2011, cu SD Itxaco.
De-a lungul carierei, Barbosa a mai cucerit o medalie de argint cu Spania la Campionatul European din 2014, un titlu de campioană a României cu Oltchim, în 2013, două titluri de campioană a Rusiei (2017, 2018) cu Rostov. Noua jucătoare a "tigroaicelor" a mai câştigat și două Cupe ale Rusiei (2017, 2018), titlul în Spania cu SD Itxaco (2011, 2012), precum şi Cupa Spaniei, în 2012, cu SD Itxaco.
Recent, CSM Bucureşti le-a prelungit recent contractele jucătoarelor Cristina Neagu, Jelena Grubisic, Elizabeth Omoregie şi a transferat-o pe franţuzoaica Siraba Dembele.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Handbal
Gheorghe Tadici, replică dură pentru Cristina Neagu, după acuzațiile hanbalistei la adresa Zalăului
IERI LA 07:02
Handbal
Cristina Neagu după victoria de la Zalău: "Cu noi vă dați viața, cu alții vă dați..la o parte!"
IERI LA 18:50