CSM București a bifat a doua victorie din tot atâtea meciuri în grupele Champions League. După ce săptămâna trecută a trecut acasă de Metz (31-26), "tigroaicele" au învins astăzi în deplasare pe Team Esjberg, după un final incandescent., scor 30-29.
Cristina Neagu&co au controlat jocul în prima repriză și s-au desprins și la 6 goluri diferență, dar la pauză au intrat până la urmă cu un avans de numai 2 goluri, 17-15. În repriza secundă, gazdele au ținut mereu aproape și chiar dacă nu au condus decât odată (22-21) nu le-au mai permis fetelor de la CSM să se distanțeze.
Pe final, jocul a continuat să fie echilibrat și se credea că se va termina la egalitate, dar geniul Cristinei Neagu a ieșit din nou în evidență. Cea mai bună handbalistă a lumii a înscris la ultima fază a meciului și a adus victoria CSM-ului.
Campionatul European
Se cunosc 10 din 12 echipe calificate în faza a doua a Europenelor de handbal
ACUM 9 ORE
Cristina Neagu a fost din nou cea mai bună jucătoare a CSM-ului, înscriind 10 goluri și dând 6 pase decisive. Siraba DEmbele (5 goluri), Crina Pintea (5 goluri) și Elisabeth Omoregie (4 goluri) au fost celelalte marcatoare importante ale echipei.
Prin această victorie, CSM este lider în Grupa A din Champions League cu maxim de puncte și săptămâna viitoare urmează să întâlnească pe teren propriu pe Rostov Don (Rusia).
EHF European League
SCM Rm. Vâlcea, victorie clară la debutul în EHF European League
IERI LA 18:17
Handbal
Trei dintr-o lovitură! Gloria Bistrița a transferat trei jucătoare cheie ale echipei naționale
IERI LA 16:50