CSM București a bifat a doua victorie din tot atâtea meciuri în grupele Champions League. După ce săptămâna trecută a trecut acasă de Metz (31-26), "tigroaicele" au învins astăzi în deplasare pe Team Esjberg, după un final incandescent., scor 30-29.
Cristina Neagu&co au controlat jocul în prima repriză și s-au desprins și la 6 goluri diferență, dar la pauză au intrat până la urmă cu un avans de numai 2 goluri, 17-15. În repriza secundă, gazdele au ținut mereu aproape și chiar dacă nu au condus decât odată (22-21) nu le-au mai permis fetelor de la CSM să se distanțeze.
Pe final, jocul a continuat să fie echilibrat și se credea că se va termina la egalitate, dar geniul Cristinei Neagu a ieșit din nou în evidență. Cea mai bună handbalistă a lumii a înscris la ultima fază a meciului și a adus victoria CSM-ului.
Handbal
Dinamo, victorie uriașă în Champions League, în fața lui Kielce
ACUM O ORĂ
Cristina Neagu a fost din nou cea mai bună jucătoare a CSM-ului, înscriind 10 goluri și dând 6 pase decisive. Siraba DEmbele (5 goluri), Crina Pintea (5 goluri) și Elisabeth Omoregie (4 goluri) au fost celelalte marcatoare importante ale echipei.
Prin această victorie, CSM este lider în Grupa A din Champions League cu maxim de puncte și săptămâna viitoare urmează să întâlnească pe teren propriu pe Rostov Don (Rusia).
Handbal
Jucătoarea transferată de CSM București a practicat arte marțiale înainte de a ajunge la handbal
IERI LA 10:17
Handbal
EXCLUSIV | Ce sumă a plătit CSM București pentru un transfer efectuat azi în regim de urgență
14/09/2021 LA 12:50