CSM a avut mai multe discuții cu Cristina Neagu din perspectiva continuării colaborării, iar ProSport susține faptul că s-a ajuns deja la un numitor comun între cele două părți. Singurul lucru care mai lipsește este semnătura oficială a jucătoarei de 31 de ani.
Formația pregătită de Adrian Vasile și-a propus să-și definitiveze lotul până la finalul lunii ianuarie, acest lucru oferind liniștea necesară pentru abordarea obiectivelor din acest sezon. Cel mai probabil, prelungirea contractului Cristinei Neagu va fi anunțat oficial în zilele următoare, poate chiar după duelul cu FC Rail Cargo de sâmbătă, din Champions League.
Într-o perioadă cu multe semne de întrebare la CSM București, Primăria Capitalei a transmis un semnal clubului prin care dorește să mențină echipa de handbal feminin la un nivel ridicat de performanță. Cristina Neagu face parte din planurile de viitor ale vicecampioanei României și sunt șanse foarte mari ca părțile să ajungă la un nou acord în perioada imediat următoare.
Handbal
Cristina Neagu, amendată pentru "declarații tendențioase"! Ce a decis FRH în cazul lui Tadici
08/06/2022 LA 11:28
https://i.eurosport.com/2019/12/02/2728884.jpg

Neagu, piesă de bază la CSM București

CSM București intră într-o perioadă fierbinte a sezonului, în care va disputa 6 partide de foc în Champions League, dar și marele derby cu SCM Râmnicu Vâlcea, din Liga Națională. Oficialii clubului și-au stabilit două direcții de atac în această perioadă: să se apropie de normalitate în ceea ce privește situația financiară a echipei și să finalizeze discuțiile cu jucătoarele aflate pe final de contract.
Strategia clubului ar fi să schimbe două sau trei jucătoare la vară, două fiind forțate de retragerile din activitate: Iulia Curea și Linnea Torstensson.
Cristina Neagu este, fără doar și poate, cea mai importantă jucătoare din echipa CSM-ului. Balonul de Aur din 2018 și, în același timp, actualul căpitan al naționalei României, ar fi garanția că echipa bucureșteană va rămâne în topul handbalului european, alături de alte echipe cu pretenții.
Cristina a declarat de mai multe ori că unul dintre obiectivele sale principale ar fi să câștige trofeul Champions League și cu o echipă din România. Neagu a ajuns în finala competiției în 2010, pe când evolua la Oltchim Râmnicu Vâlcea, dar n-a reușit să se impună în fața celor de la Viborg.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Handbal
Cristina Neagu, reacție dură față de abuzurile din handbal! "Nu ar trebui să acceptăm asta"
07/06/2022 LA 08:01
Handbal
Prima reacție a Cristinei Neagu după ce și-a prelungit contractul cu CSM București! Ce planuri are
29/12/2021 LA 16:59