Președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu, a oferit o declarație pentru Pro TV la puțin timp după ce România a obținut calificarea în grupa principală la Campionatul Mondial.
Dedu spune că naționala României și-a îndeplinit obiectivul în urma acestei victorii, astfel că orice realizare în Grupa Principală va fi un bonus.
Am mai fost beneficiarii unor victorii de genul ăsta, dar am mai și pierdut. În condițiile date, Romania s-a autodepășit. Ne-am îndeplinit obiectivul să ieșim din grupe și să intrăm în Main Round. Tot timpul există o speranță.
Handbal
Naționala României de handbal feminin și-a aflat adversarele din preliminariile CE 2022
25/03/2021 LA 12:40
A fost greu, am început foarte prost. Nu am cuvinte. Am tot respectul pentru fete și pentru staff. Va fi foarte, foarte greu să ne gândim la semifinale. Ești liber să visezi, dar va fi foarte greu. Pași mici. Trebuie să o luăm pas cu pas. Este o zi mare pentru handbalul romanesc, e o performanta în condițiile date. Noi nu am putut să aducem 4 jucătoare cu 2 zile înainte. Această calificare este absolut meritorie
România va întâlni Suedia, Rusia și Japonia în Grupa Principală. Partidele vor avea loc pe 8, 10 și 11 decembrie. În semifinale se vor califica primele 2 echipe din fiecare grupă în care se află 6 echipe. România pornește cu 0 puncte în urma înfrângerilor cu Spania și Muntenegru.
Handbal
"Nimic nu mai contează!" Cristina Neagu, prima reacție după ratarea calificării la Jocurile Olimpice
23/03/2021 LA 13:24
Handbal
Vasile Stângă știe cine e vinovat pentru eșecul României la Turneul Preolimpic: "Să-și dea demisia"
22/03/2021 LA 13:58