Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

România a pierdut dramatic meciul cu Muntenegru. Meciul cu Ungaria, decisiv

Cosmin Cioboata

Actualizat 04/12/2019 la 17:27 GMT+2

România a pierdut dramatic meciul cu Muntenegru de la Campionatul Mondial de handbal din Japonia. Naționala noastră avea nevoie de o victorie astăzi și de cel puțin un egal în ultima rundă, contra Ungariei, ca să-și asigure calificarea.

frh

Credit imagine: Eurosport

Cristina Neagu a reușit din nou un joc excelent, în timp ce Dumanska a avut multe intervenții salvatoare. Din păcate, jucătoarele noastre au căzut pe final, după ce au avut un avantaj de patru goluri. Handbalistele din Muntenegru, în frunte cu Radicevic, au înscris de 7 ori consecutiv. "Tricolorele" puteau să profite în ultimele două minute, când atacurile adversarelor s-au oprit de două consecutiv în bară. Portarul Muntenegrului a avut intervenția meciului, chiar în ultimele secunde, și a evitat golul egalizator al României.
S-a încheiat 27-26, iar Muntenegru a obținut calificarea în grupele principale, acolo unde o așteaptă deja Spania. România și Ungaria se vor lupta vineri (ora 12:00) pentru al treilea loc care duce în faza următoare. Ungaria are momentan 2 puncte, dar va juca astăzi (12:00) împotriva Senegalului, națională cu înfrângeri pe linie. În cazul în care jucătoarele noastre vor trece de naționala Ungariei, acestea vor intra în grupele principale cu 0 puncte, din cauza rezultatelor negative din meciurile cu celalte două echipe calificate, Spania și Muntenegru.
Cristina Neagu a fost din nou cea mai bună jucătoare a României de pe teren, cu 9 goluri marcate. De cealaltă parte, Radicevic, Raicevic și Jaukovic au reprezentat principalul pericol pentru poarta noastră. În celălalt meci de astăzi, Spania a câștigat categoric partida cu ultima clasată Kazahstan (43-16) și este în continuare lider în grupa C.

Clasamentul grupei C:

  • 1. Spania 8p (4 meciuri)
  • 2. Muntenegru 8p (4 meciuri)
  • 3. România 4p (4 meciuri)
  • 4. Ungaria 2p (3 meciuri)
  • 5. Senegal 0p (3 meciuri)
  • 6. Kazahstan 0p (4 meciuri)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo