Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

România, prima victorie la Campionatul Mondial din Japonia. Meci excelent făcut de Cristina Neagu

Cosmin Cioboata

Publicat 01/12/2019 la 12:41 GMT+2

Naționala de handbal feminin a României s-a impus la 5 goluri în fața jucătoarelor din Senegal (29-24), la finalul unei partide excelente făcute de jucătoarele noastre, în frunte cu Cristina Neagu.

romania handbal

Credit imagine: Eurosport

Cristina Neagu a fost cea mai bună marcatoare a "tricolorelor", cu 13 goluri reușite în poarta naționalei africane. Portarul Denisa Dedu a avut o intervenție vitală la jumătatea reprizei secunde și și-a ținut echipa în joc. La pauză, jucătoarele pregătite de Tomas Ryde au intrat la vestiare cu un avantaj de 3 goluri.
Handbalistele din Senegal au început mai bine partea a doua și s-au apropiat la un singur gol de "tricolore". Polocoșer, Perianu și Udriștoiu au rezistat atacurilor vicecampioanei Africii, apoi România s-a distanțat rapid la trei goluri. În cele din urmă, România a câștigat cu 29-24 și a obținut prima victorie de la Campionatul Mondial din Japonia.
În celelalte meciuri din grupa C, Muntenegru a învins Kazakhstan cu 30-21, în timp ce Spania s-a impus cu 29-25 în fața jucătoarelor din Ungaria. În acest moment, România este pe locul patru în grupă, la egalitate cu Ungaria. Următorul meci al "tricolorelor" este marți (ora 12:00) împotriva naționalei Kazakhstanului.

Grupa C:

  • 1. Spania 4p
  • 2. Muntenegru 4p
  • 3. Ungaria 2p
  • 4. România 2p
  • 5. Senegal 0p
  • 6. Kazakhstan 0p
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo