Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ryde a surprins pe toată lumea după meci! Golul lui Neagu trebuia anulat: "Vreau să revăd faza"

Sebastian Ujica

Publicat 06/12/2019 la 14:30 GMT+2

Selecționerul naționalei României, Tomas Ryde, nu crede că trebuia acordat 7 metri la ultima fază.

pintea

Credit imagine: Eurosport

România a câștigat cu 28-27 în fața Ungariei după un gol venit la ultima fază de joc. Cristina Neagu a transformat o lovitură de la 7 metri, însă selecționerul României a surprins la final. El susține că arbitrii s-au înșelat și că nu trebuia să se acorde această aruncare de la 7 metri! Și selecționerul Ungariei a acuzat dur arbitrajul.
"Sunt fericit pentru această victorie. Îmi pare rău pentru echipa Ungariei. Au jucat foarte bine în prima repriză și am încercat să le transmit jucătoarelor mele că o diferență de patru goluri nu e greu de remontat, dar la șase goluri deja e extrem de dificil. A fost o presiune foarte mari pe portarii României, pentru că adversarele noastre aruncau foarte bine.
Trebuie să spun, sincer, pe video, că la ultima aruncare... trebuie să revăd faza. S-au atins și cred că nu a fost nimic. Sunt însă fericit pentru că am câștigat. E normal să apară situații înșelătoare când un meci se desfășoară într-o asemenea manieră.
Jocul a fost extrem de corect, nu au existat lovituri dure între jucătoare. Cred că vom avea meciuri foarte grele în grupa principală. Sunt fericit, a fost o luptă bună pentru mine și pentru România" a spus Tomas Ryde în conferința de presă de după partidă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo