România a învins incredibil Ungaria în ultimul meci din grupa C, scor 28-27. Cristina Neagu a înscris din 7 metri la ultima fază a meciului și a trimis România în grupele principale la Campionatul Mondial din Japonia. Condusă cu 16-10 la pauză, România a revenit extraordinar în repriza secundă și a obținut victoria atât de râvnită.
Kim Rasmussen, selecționerul Ungariei, și-a exprimat la final dezamăgirea față de rezultat. Ungaria a dominat în prima repriză și a avut inițiativa și în repriza a doua, însă România a reușit să revină fantastic pe final și chiar să se impună și să obțină calificarea în grupele principale.

Kim Ramussen: "Mi-e rușine, sunt dezamăgit de mine"

Campionatul Mondial
România a pierdut dramatic cu Olanda, după un meci bun făcut de jucătoarele lui Adi Vasile
09/12/2021 LA 09:09
"Felicitări echipei României și lui Tomas. În sport contează să fii primul la final. Este responsabilitatea mea. Sunt trist pentru echipă, federație, fani. Sunt dezamăgit, sunt dezamăgit de mine. N-am obținut nici măcar un egal. E cel mai dezamăgitor meci din cariera mea. Îmi pare rău pentru fete. Nu m-am ridicat la nivelul necesar. A fost o rușine ce s-a întâmplat în finalul meciului. Sunt dezamăgit că s-a ajuns la acest nivel. E ceva personal. E greu când trebuie să joci cu un om mai puțin. Mai ales când adversarul o are pe Cristina Neagu. Am de învățat, dar este rușinos ce se întâmplă de fiecare dată", a declarat antrenorul care a adus Liga Campionilor celor de la CSM București în 2016.
Campionatul Mondial
Adrian Vasile vede partea plină a paharului după eșecul cu Norvegia! Concluziile selecționerului
07/12/2021 LA 23:04
Campionatul Mondial
România – Norvegia 22-33. Nordicele ne-au arătat cam pe unde am ajuns cu naționala feminină
07/12/2021 LA 12:40