Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Surpriză la Campionatul Mondial! Ungaria a pierdut puncte prețioase, iar România poate să profite

Cosmin Cioboata

Actualizat 03/12/2019 la 12:40 GMT+2

Naționala de handbal feminin a Ungariei a înregistrat a doua înfrângere din grupele Campionatului Mondial și poate rata calificarea în faza următoare.

ungaria handbal

Credit imagine: Getty Images

După ce au pierdut în runda trecută contra Spaniei (25-29), jucătoarele din Ungaria s-au încurcat astăzi și împotriva celor din Muntenegru. Handbalistele Muntenegrului s-au impus la un gol diferență (25-24), la finalul unei confruntări extrem de echilibrate. Radicevic și Raicevic au fost cele mai în formă jucătoare din naționala Muntenegrului, cu opt, respectiv șapte goluri reușite. De cealaltă parte, Schatzl a fost cea mai eficientă jucătoare din lotul Ungariei, cu șase goluri marcate.
Rezultatul dintre Ungaria și Muntenegru se poate dovedi favorabil pentru naționala României, care va juca astăzi (ora 12:00) în compania celor din Kazakhstan. Ca să prindă unul din cele trei locuri care asigură prezența în faza următoare, "tricolorele" lui Tomas Ryde n-au voie să facă pași greșiți în meciurile cu Kazahstan și Ungaria. În cazul în care jucătoarele noastre reușesc să treacă de cele două naționale, acestea vor obține calificarea, indiferent de rezultatul din partida cu Muntenegru.
În celălalt meci disptuat astăzi, Spania a câștigat cu 29-20 împotriva Senegalului și a obținut calificarea matematică în grupele principale. La fel ca naționala ibericelor, și Muntenegru și-a asigurat locul în faza următoare a Campionatului Mondial.

Clasamentul grupei C:

  • 1. Spania 6p (3 meciuri)
  • 2. Muntenegru 6p (3 meciuri)
  • 3. Ungaria 2p (3 meciuri)
  • 4. România 2p (2 meciuri)
  • 5. Senegal 0p (3 meciuri)
  • 6. Kazahstan 0p (2 meciuri)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo