De MARIAN URSESCU
Neșansă teribilă pentru Minaur Baia Mare, vicecampioana României, în deplasarea din Polonia, cu Zaglebie. Echipa antrenată de Raul Fotonea a fost aproape de a treia victorie în grupa B, în EHF European League. A fost egalată însă în ultima secundă de joc!
Minaur a condus cu 23-22 în ultimul minut de joc și a avut și atacul. Ardelencele s-au grăbit însă, Cristina Laslo a ratat și a dat șansa polonezelor să egaleze. A făcut-o o extremă, Adrianna Gorna cu un șut puternic, sub bară, Cristina Enache nemaiputând interveni.
Handbal
Minaur Baia Mare a pierdut prima bătălie cu Naerbo în finala EHF European Cup
ACUM 5 ORE

Egalul nu schimbă situația în grupă

Meciul, de altfel, a fost unul foarte echilibrat. Cele două echipe au condus pe rând, dar niciuna dintre ele nu a reușit să se desprindă decisiv. Nu a fost o diferență mai mare de două goluri niciodată pe parcursul celor 60 de minute. A fost egalitate și la pauză: 12-12.
Cristina Laslo cu 6 goluri și Jelena Lavko, tot cu 6 reușite, au fost principalele marcatoare ale băimărencelor în Polonia.
Egalul nu schimbă însă cu nimic situația în grupă. Pentru a fi sigure de calificare, româncele au nevoie de victorie, în ultima etapă, contra nemțoaicelor de la Bietigheim. Asta în situația în care echipa franceză Nantes va câștiga, în runda a 6-a, în fața polonezelor, pe teren propriu. La egalitate de puncte cu Nantes, Minaur are dezavantajul meciurilor directe.
Bietigheim este însă o nucă tare, liderul din Bundesliga având victorii pe linie până acum. În meciul tur, din Germania, Bietigheim a câștigat drastic cu Minaur: 39-20!
Minaur a ajuns sezonul trecut în Final Four-ul EHF European League, terminând competiția pe locul 3. Franțuzoaicele de la Nantes au câștigat trofeul.
Clasament grupa B
1. Bietigheim 10p
2. Minaur Baia Mare 5p
3. Nantes Atlantique 4p
4. Zaglebie Lublin 1p
Handbal
Thriller la Mioveni. Vâlcea a avut nevoie de 80 de minute pentru a trece de Rapid în Cupa României!
ACUM 6 ORE
Handbal
CSM București joacă a 8-a finală de Cupa României consecutivă!
ACUM 12 ORE