Din lumea fotbalului au donat tricouri Mirel Rădoi, Ianis Hagi, Nicolae Dică şi Dorin Goian, conform News.ro.
Mai mulți sportivi s-au alăturat ulterior campaniei. Printre ei se numără handbalistele Cristina Neagu, Iulia Dumanska, Valentina Elisei Ardean, dar şi Mihai Popescu, Cristi Fenici sau Valentin Ghionea. Antrenori, sportivi şi conducători de cluburi au pus la bătaie tricouri de club sau purtate la echipele naţionale cu scopul declarat de a spijini astfel Spitalul Judeţean din Suceava prin fondurile obţinute.
Fiecare tricou donat a plecat în licitaţie de la suma de 150 de lei, timp de şapte zile, pe pagina de Facebook a clubului CSU Suceava. Sâmbătă cel ”râvnit” este cel al vedetei handbalului european Nikola Karabatici, 1.100 de lei.
Handbal
Pe cine a învins, de fapt, Dinamo la debutul în Liga Campionilor!
ACUM 3 ORE
Fiecare tricou dintre cele donate a plecat în licitație de la suma de 150 de lei. Sâmbătă cele mai căutat a fost cel al starului european din handbal, Nikola Karabatici, la 1.100 de lei. Nicolae Dică şi Ianis Hagi au donat tricouri ale echipei naţionale, care valoarează sâmbătă 500, respectiv 600 de lei, iar unul al lui Mirel Rădoi a ajuns la 800 de lei.
Plata pentru tricourile licitate se va face în contul bancar RO20 RZBR 0000 0600 0820 8852, deschis pe numele antrenorului Iulian Andrei.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Handbal
Dinamo, victorie uriașă în Champions League, în fața lui Kielce
ACUM O ZI
Handbal
Jucătoarea transferată de CSM București a practicat arte marțiale înainte de a ajunge la handbal
15/09/2021 LA 10:17