În vârstă de 52 de ani, Bosov era unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii, Forbes clasându-l pe locul 86 în topul anual, cu o avere de 1,1 miliarde de dolari.
Rusul a fost găsit miercuri seară fără semne vitale chiar de soția lui, care, speriată că acesta nu răspunde la apeluri s-a întors mai devreme acasă. Corpul lui Bosov a fost descoperit în sala de fitness a reședinței din apropiere de Moscova, anunță REN TV.
Potrivit Interfax, lângă Bosov s-a găsit un revolver Glock 19 și nu există urme de intrare prin efracție în locuință, astfel că în acest moment ipoteza cea mai plauzibilă e sinuciderea.
Hochei pe Gheaţă
EXCLUSIV. Alexandru Dedu candidează la Federația Română de Hochei!
01/09/2022 LA 11:39
Bosov avea mari probleme în afaceri, în ultimele luni cele două companii mari pe care le avea - inclusiv colosul VostokUgol - înregistrând pierderi imense. El chiar se despărțise în urmă cu aproximativ o lună de Aleksandr Isayev, partenerul alături de care înființase compania, din cauza unor neînțelegeri majore.
Pe 1 mai, un fost angajat al altei firme pe care Bosov o controla, Genius Fund Group, l-a dat pe acesta în judecată, într-un proces civil intentat în Los Angeles.
Moartea lui Bosov este o veste teribilă pentru echipa de hochei pe care acesta o deținea, HC Sibir Novosibirsk, care și așa traversa o perioadă extrem de grea. Acum, presa din Rusia speculează pe seama faptului că formația ar putea să ajungă chiar la situația în care se va desființa.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Hochei pe Gheaţă
Ivan Fedotov, hocheist care a semnat cu Philadelphia Flyers în NHL, a fost arestat în Rusia
03/07/2022 LA 11:33
NHL
Colorado Avalanche a detronat-o pe Tampa Bay Lightning și a câștigat Cupa Stanley
27/06/2022 LA 08:24