În vârstă de 43 de ani, fostul jucător al lui Edmonton Oiler, Phoenix Coyote, Pittsburgh Penguin și Montreal Canadiens s-a simțit extrem de rău săptămâna trecută, după ce a efectuat obișnuita alergare, în vederea pregătirii pentru un maraton.
Georges a mers la spital și a descris simptomele medicilor, iar aceștia i-au făcut imediat un test pentru coronavirus. Joi, rezultatele au venit, iar Laraque a fost internat de urgență, în condițiile în care starea sa s-a alterat.
După câteva zile grele la Charles-LeMoyne Hospital din Longueuil, lângă Montreal, fostul hocheist a avut puterea să stea de vorbă cu fanii pe Instagram, unde le-a descris calvarul trăit.
Hochei pe Gheaţă
EXCLUSIV. Alexandru Dedu candidează la Federația Română de Hochei!
01/09/2022 LA 11:39
"E cel mai îngrozitor moment din viața mea, îmi ia toată energia doar să mă ridic din pat. E o nebunie, obișnuiam să alerg 6 zile pe săptămână câte 10 kilometri, făceam asta de luni de zile. Acum, după ce COVID-19 mi-a atacat plămânii, nu pot nici măcar să mă ridic din pat pentru a mă spăla pe dinți", a spus fostul mare jucător de hochei.
În acest moment, starea fostului jucător din NHL s-a ameliorat și e în afara oricărui pericol.
Conform informațiilor oferite de Johns Hopkins University, în Canada au fost raportate 60.503 cazuri de COVID-19, 3.800 dintre pacienți pierzându-și viața.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Hochei pe Gheaţă
Ivan Fedotov, hocheist care a semnat cu Philadelphia Flyers în NHL, a fost arestat în Rusia
03/07/2022 LA 11:33
NHL
Colorado Avalanche a detronat-o pe Tampa Bay Lightning și a câștigat Cupa Stanley
27/06/2022 LA 08:24