Centrul celor de Edmonton Oilers, Colby Cave, a murit sâmbătă dimineață la doar 25 de ani. Vestea tragică a fost confirmată de clubul său, dar și de familie.
Cave și-a pierdut viața la doar câteva zile după ce doctorii de la spitalul Sunnybrook din Toronto l-au operat pentru a elimina un chist care punea presiune pe creier. El se afla în comă indusă după ce a suferit o hemoragie cerebrală în seara zilei de luni.
Emily Cave, soția lui Colby, a publicat un comunicat oficial prin care a anunțat decesul jucătorului.
Tenis
CONCURS. Federer, Nadal, amândoi sau...niciunul. Cât de bine îi cunoști pe cei doi campioni?
12/04/2020 LA 09:42
Cu multă tristețe trebuie să anunță că al nostru Colby Cave a murit în această dimineață. Eu (Emily) și întreaga familie suntem în șoc, dar știm că al nostru Colby a fost iubit de toți, de familie și de prieteni, de întreaga comunitate a hockey-ului și de multe alte persoane. Vă mulțumim tuturor pentru rugăciuni în aceste vremuri dificile

Familia nu l-a putut vizita din cauza pandemiei

Emily Cave anunțase vestea hemoragiei cerebrale săptămâna această, dezvăluind că nu îi este permis familiei să-l viziteze la spital din cauza pandemiei de COVID-19. Ea a postat un mesaj emoționat pe Instagram.
Către cel mai bun prieten al meu și dragostea vieții mele. Inima mea e frântă. Sunt într-un stadiu de durere insuportabilă fizică, mentală și emoțională când mă gândesc că nu voi mai putea să te văd, să te ating, să te îmbrățișez. Ai fost și mereu vei fi eroul meu, cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. Nu mi-am imaginat niciodată că o să devin văduvă înainte de prima noastră aniversare | Emily Cave
Lunea trecută, Colby Cave vorbise cu asistentul celor de la Edmonton Oilers, Keith Gretzky, fratele legendei Wayne Gretzky, cel care l-a informat că urmau să aibă o videoconferință vineri cu toți jucătorii prin care să se discute despre planul pentru revenirea hockey-ului. Videoconferința n-a mai avut loc: Cave s-a plâns de dureri de cap și disconfort, s-a dus la spitalul din Barrie. A fost transportat de urgență prin zbor la Toronto unde a fost plasat în comă artificială. Doctorii au reușit să îndepărteze chistul, însă Cave a murit sâmbătă dimineață.
Colby Cave a debutat în NHL în 2017 pentru cei de la Boston Bruins, pentru ca din 2019 să fie jucătorul celor de la Edmonton Oilers.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
NHL
Festival de goluri în NHL! S-au marcat 17 goluri în Los Angeles Kings - Seattle Kraken
30/11/2022 LA 12:10
Hochei pe Gheaţă
Ștefan Ionescu, antrenorul de legendă al hocheiului românesc, a încetat din viață!
30/10/2022 LA 13:20