Epidemia de coronavirus afectează din ce în ce mai multe evenimente sportive. Indian Wells a fost anulat, Serie A poate avea aceeași soartă. Există temeri mari că Euro 2020 și Jocurile Olimpice de la Tokio vor fi afectate de situația la nivel global.
Una dintre persoanele afectate este Janice Drover. Ea tocmai a fost acceptată în staff-ul medical al Canadei pentru Jocurile Olimpice, având ca domeniu chiropractura. Visa la acest moment de 20 de ani și se teme că acest vis va fi ruinat de coronavirus.
"În acest moment ținem degetele încrucișate, avem grijă de igienă și sperăm că vom putea merge (la Tokio)" a povestit Drover în cadrul The St. John's Morning Show. Ea a ajutat atleți la competiții precum Commonwealth, Jocurile Panamericane și la Jocurile Canadei, însă nu a avut oportunitea de a participa la Jocurile Olimpice.
Jocurile Olimpice
Condiția obligatorie impusă sportivilor americani pentru a participa la Jocurile Olimpice de iarnă
23/09/2021 LA 14:09
Drover speră să-și îndeplinească visul și să fie alături de niște nume importante din tenis: "L-am putea avea pe Roger Federer acolo. O putem avea pe Bianca Andreescu, jucătoarea Canadei. Avem mulți atleți muncitori și doar să fac parte din acest eveniment este incredibil"
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Jocurile Olimpice
Gest superb: Simona Radiș și-a scos la licitație tricoul cu autograf pentru a ajuta copiii
20/09/2021 LA 11:45
Jocurile Olimpice
Doliu în sportul mondial: A murit Jacques Rogge!
29/08/2021 LA 17:00