Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Beijing 2022 | Distribuție de gală pentru Jocurile Olimpice de iarnă 2022. Echipa de experți Eurosport, inegalabilă

Andrei Nicolae

Actualizat 20/01/2022 la 12:58 GMT+2

Discovery, compania media din care fac parte și canalele Eurosport, anunță cea mai decorată gamă de experți din toate timpurile în Europa, pentru Jocurile Olimpice Beijing 2022 (4-20 decembrie), care combină 95 de medalii olimpice și 224 de apariții la întrecerile de iarnă.

Experți Beijing 2022

Credit imagine: Eurosport

Printre cei care vor comenta Jocurile Olimpice de iarnă 2022 se numărălegende olimpice precum Martin Fourcade, Kevin Kuske Anni Friesinger-Postma, Hendrik Lundqvist și Justyna Kowalczyk
"Enumerarea listei de vedete și experți ai sportului mondial de pe ecran pentru Beijing 2022 se citește ca o Sală a Celebrității Sporturilor de Iarnă. Gama incredibilă de experți în sporturile de iarnă a Discovery pentru Beijing 2022 are peste 200 de prezențe la Jocuri Olimpice de iarnă", a declarat Scott Young, vicepreședinte senior Discovery Sports, pe parte de conținut și producție.
Discovery, "Casa Jocurilor Olimpice din Europa", și-a dezvăluit cea mai decorată gamă de experți din toate timpurile pentru viitoarele Jocuri Olimpice de Iarnă de la Beijing 2022.
Team Discovery pentru Beijing 2022 are o distribuție de 107 de experți și prezentatori în sporturi de iarnă, cu un număr combinat de 95 de medalii olimpice, inclusiv 34 de aur.
Cu 224 de apariții uimitoare la Jocurile Olimpice de iarnă, echipa de experți Discovery va oferi o perspectivă și un know-how de neegalat milioanelor de fani ai sportului din toată Europa, în singurul loc unde Jocurile Olimpice din Europa pot fi urmărite integral, pe Discovery+**, Eurosport și aplicația Eurosport.
Lista uimitoare include:
● Campionul olimpic de biatlon Martin Fourcade (Franța/Internațional)
Martin Fourcade
● Cvadruplu campion olimpic de bob Kevin Kuske (Germania)
● Tripla medaliată cu aur olimpic la patinaj viteză Anni Friesinger-Postma (Germania)
● medaliata cu aur olimpic la schi fond Justyna Kowalczyk (Polonia)
● medaliatul cu aur la hochei pe gheață din Torino 2006 și legenda NHL Henrik Lundqvist (Suedia)
Alte nume de vedete, cum ar fi Andre Myhrer (Suedia), medaliatul cu aur la slalom (schi alpin) de la PyeongChang 2018, Viktoria Rebensburg (Germania), medaliata cu aur la Super G, și Marina Anissina (Franța), medaliata cu aur la patinaj artistic în Salt Lake City 2002 înseamnă că Discovery va fi destinația de preferată pentru fanii sportului, care caută o experiență de vizionare olimpică inovatoare și distractivă.

Poveștile Jocurilor Olimpice de iarnă 2022 vor fi prezentate de Discovery + din toate unghiurile posibile

Echipa de experți Discovery va opera atât pe teren, în cele trei grupuri: Beijing, Yanqing și Zhangjiakou, cât și din propriile lor studiouri locale "din țară" pentru a furniza analize la 360 de grade, folosind o tehnologie inovatoare. Fiecare poveste va fi aciperită di fiecare unghi.
Scott Young, vicepreședinte senior Discovery Sports, pe parte de conținut și producție, a declarat: "Cu 95 de medalii olimpice adunate, lista noastră uimitoare de vedete și experți ai sportului mondial pentru Beijing 2022 se citește ca o Sală a Celebrității Sporturilor de Iarnă. Aceasta este cea mai decorată echipă pe care am avut-o vreodată la orice eveniment sportiv, experții având 224 de apariții incredibile în total la Jocurile Olimpice.
Spectatorii Jocurilor Olimpice de iarnă pe Discovery+, Eurosport și aplicația Eurosport din Europa vor avea acces la un fond de cunoștințe de neegalat, suficient de mare pentru a-i satisface chiar și pe cei mai îndrăgostiți fani ai sporturilor de iarnă.
Cu doar șase luni în urmă, la Tokyo 2020, Discovery+ și platformele noastre digitale au transformat modul în care spunem povești la evenimente sportive majore și vom continua să depășim aceste limite în timpul transmisiunilor noastre din Beijing 2022, cu 'Team Discovery' în frunte. Gama noastră stelară de experți nu va oferi doar cunoștințe și analize aprofundate, ci și o viziune interioară care poate fi spusă doar de sportivii de elită, care au trăit experiența olimpică și au triumfat la cel mai mare eveniment sportiv din lume.
Cu doar două săptămâni până la ceremonia de deschidere, suntem foarte încântați să vedem ce ne rezervă Beijing 2022, iar 'Team Discover' își va juca rolul pentru a ne asigura că publicul nostru se bucură de cea mai bună experiență de vizionare posibilă".
Jocurile Olimpice de Iarnă Beijing 2022 încep oficial cu Ceremonia de deschidere - vineri, 4 februarie și vor fi difuzate prin Discovery+**, Eurosport și aplicația Eurosport în peste 50 de piețe din Europa.
Discovery va ecraniza Beijing 2022 în toată Europa, cu excepția Rusiei
Beijing 2022 va fi disponibil pentru vizionare la Discovery+ în Danemarca, Finlanda, Italia, Țările de Jos, Norvegia, Suedia și Regatul Unit. Pe toate celelalte piețe europene, cu excepția Rusiei, Jocurile Olimpice Beijing 2022 vor fi disponibile pe Eurosport.
În fotografia principală, de la stânga la dreapta apar:
Rândul din spate: Tom Stiansen (schi alpin), Norvegia; Katarzyna Wozniak (patinaj viteză), Polonia; Kjetil Strandbraten (Sărituri cu schiurile), Norvegia; Peter Forsberg (hochei pe gheață), Suedia; Justyna Kowalczyk (Schi de fond), Polonia; Fulvio Valbusa (Schi de fond), Italia; Martin Fourcade (Biatlon), Franța; Martin Schmitt (Sărituri cu schiurile), Germania; Billy Morgan (Snowboarding), Regatul Unit.
Rândul din față: Anniina Rajahuhta (hochei pe gheață), Finlanda; Marina Anissina (patinaj artistic), Franța; Radzi Chinyanganya (Prezentator), Internațional; Orla Chennaoui (Prezentator), Internațional; Teemu Selanne (hochei pe gheață), Finlanda; Jean-Pierre Vidal (Schi Alpin), Franța; Reshmin Chowdhury (Prezentator), Internațional; Kimmo Timonen (hochei pe gheață), Finlanda; Amy Williams (Skeleton), Regatul Unit.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo