Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Echipament din plastic oceanic reciclat. Asta vor purta sportivii din Marea Britanie la JO de la Beijing 2022

Eurosport
DeEurosport

Publicat 26/01/2022 la 20:52 GMT+2

Producătorul de echipament dă asigurări că va fi un echipament foarte rezistent, impermeabil, respirabil și care va fi o reprezentare a drapelului Marii Britanii. Culoarea principală pentru haine va fi albastrul bleumarin

Great Britain at the 2018 Winter Olympics

Credit imagine: Getty Images

Kitul de echipament al sportivilor Marii Britanii care vor participa la Beijing 2022 va fi creat de Adidas, în mare parte din plastic reciclat din Ocean.
Izolația echipamentului pentru sportivi este compusă sută la sută din fibre reciclate, o izolație de înaltă performanță creată din deșeurile de plastic colectate de comunitate de pe Coasta Marii Britanii, numită PrimaLoft insulation / Parley Ocean Plastic. Articolele din noua colecție includ o jachetă cu glugă, o jachetă pentru ceremonia de defilare, dar și pantofi sport.

Albastrul bleumarin este culoarea principală pentru mare parte din haine

Directorul executiv al Comitetului Olimpic Britanic, Andy Anson, a salutat aspectul echipamentului creat special pentru sportivii britanici.
„După succesul Jocurilor de vară de la Tokyo, este extrem de interesant să ne susținem din nou sportivii de iarnă în timp ce se îndreaptă spre Beijing”, a spus Anson.
Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarnă are loc pe 4 februarie, iar Jocurile se vor încheia pe 20 februarie, în timp ce Jocurile Paralimpice de iarnă sunt programate între 4 și 13 martie. Competiția va fi în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo