Peste 9.000 de voluntari vor fi alături de sportivi la Jocurile Paralimpice de iarnă de la Beijing din 2022, a asigurat, vineri, Comitetul de organizare, într-o conferinţă de presă, scrie Agerpres.
Yong Zhihun, reprezentant al Federaţiei Persoanelor cu Dizabilităţi din China, a dat asigurări că "în ciuda faptului că doar doi sportivi paralimpici chinezi au participat la alte ediţii ale Jocurilor Olimpice de iarnă", la această ediţie vor fi "115 sportivi chinezi pregătiţi să participe la şase sporturi". "Există peste 1.000 de paralimpici chinezi care practică diferite sporturi de iarnă", a spus acesta.

Peste 9000 de voluntari prezenți la Jocurile Paralimpice de iarnă de la Beijing 2022

Beijing 2022
Povestea Jocurilor Olimpice de iarnă din 1964. Debutul naționalei de hochei și al lui Ion Țiriac
ACUM 3 ORE
Comitetul de Organizare a anunţat că Satul Paralimpic este acum pregătit pentru eveniment şi că a fost testat de 13 utilizatori de scaune cu rotile pentru a-i verifica accesibilitatea. Jocurile Paralimpice se vor desfăşura în conformitate cu măsuri stricte de prevenire a Covid-19. Aproximativ 120 de lucrători sanitari vor asigura siguranţa sportivilor în competiţiile pe zăpadă.
Jocurile Paralimpice de iarnă de la Beijing din 2022 vor începe pe 4 martie şi peste 600 de sportivi vor participa la 78 de probe diferite din şase sporturi grupate în două tipuri: gheaţă şi zăpadă. Beijingul va găzdui doar evenimentele pe gheaţă, în timp ce evenimentele pe zăpadă vor avea loc la Yanqing şi Zhangjiakou, la nord de capitală.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Beijing 2022
Când pleacă primii români spre Beijing? Vor fi trei Sate Olimpice în China!
IERI LA 16:53
Beijing 2022
Motivul pentru care bobul a fost "sărit" la Jocurile Olimpice de iarnă din 1960
IERI LA 15:31