Dezvăluirea a fost făcută cu puțin timp în urmă de Dick Pound, unul din membrii Comitetului Olimpic. Acesta a lăsat să se înţeleagă că Jocurile Olimpice se vor desfășura, cel mai probabil, la o dată ulterioară. Probabil marţi CIO va da un comunicat oficial în acest sens, în care va nominaliza şi noile date pentru competiţie.
Inițial, Jocurilor Olimpice trebuiau să se desfășoare în perioada 24 iulie - 9 ausgust, însă pandemia anunțată de OMS a schimbat radical datele problemei.
"Ținând cont de informațiile oferite de CIO, s-a decis ca Jocurile Olimpice să fie amânate. Momentan nu s-a stabilit noua dată de desfășurare a competiției, dar cu siguranță aceasta nu va începe pe 24 iulie, așa cum știam cu toții", a spus Pound, pentru USA Today.
Beijing 2022
La ceremoniile de premiere de la Beijing, medaliații nu sunt obligați să poarte măști!
ACUM 6 ORE

Jocurile Olimpice, anulate de 3 ori în istorie

Recent, echipa olimpică a Canadei a anunţat că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dacă va avea loc în această vară.
Oficialii canadieni au cerut ca Jocurile Olimpice, considerată cea mai importantă competiție sportivă din lume, să fie decalată cu un an. Anunțul oficialilor canadieni a venit imediat după ce prim-ministrul Japoniei, Shinzo Abe, s-a declarat îngrijorat de faptul că o decalare a Jocurilor Olimpice este "inevitabilă".
În istoria lor, Jocurile Olimpice de vară au fost anulate de trei ori: la ediția din 1916, de la Berlin, nu a mai avut loc din cauza Primului Război Mondial, la ediția din 1940, de la Tokyo (apoi acordată orașului Helsinki), nu s-a mai disputat din cauza Celui de-al doilea Război Mondial și la ediția din 1944, de la Londra, nu a mai avut loc tot din cauza Celui de-al doilea Război Mondial.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Jocurile Olimpice
MTS a anunțat propunerile de buget pentru sporturile olimpice, dar și pentru cele de echipă!
ACUM 7 ORE
Beijing 2022
Povestea Jocurilor Olimpice de iarnă Salt Lake City 2002. Bjoerndalen și Kostelic, marile vedete
ACUM 8 ORE