După ce s-a retras de la Roland Garros și Wimbledon din cauza accidentării la gambă, Simona Halep va rata în acest an și Jocurile Olimpice. Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român a făcut anunțul în cadrul unei intervenții la TVR.
"Simona Halep nu va participa, nu va fi portdrapel al României. Suntem foarte triști, știm cât de mult și-a dorit Simona să participe la Jocurile Olimpice. A dat totul la o parte pentru acest obiectiv", a declarat Mihai Covaliu.
Simona Halep a anunțat încă de la începutul acestui an că obiectivul său principal pentru 2021 este cucerirea unei medalii pentru România la Jocurile Olimpice. Accidentarea suferită în luna mai, în cadrul turneului de la Roma, o împiedică, însă, să-și vadă visul împlinit, cel puțin pentru moment.
Jocurile Olimpice
Doliu în sportul mondial: A murit Jacques Rogge!
29/08/2021 LA 17:00
Următoarea ediție a Jocurilor Olimpice, programată în 2024, se va disputa la Paris, iar competiția de tenis va avea loc în complexul Stade Roland Garros.

Nume mari ale tenisului vor lipsi de la Tokyo

Simona Halep nu este primul nume important din tenisul mondial care se retrage de la Jocurile Olimpice. Serena Williams a anunțat și ea, duminică, într-o conferință susținută înainte de startul Wimbledon, că nu va face deplasarea la Tokyo..
De asemenea, Rafael Nadal și Dominic Thiem au anunțat și ei că nu vor fi prezenți la Jocurile Olimpice. Roger Federer, revenit după o accidentare, a spus că va lua o decizie abia după Wimbledon.
Tokyo 2020
România, cele mai mari premii din Europa pentru medaliații de la JO! Ce sume oferă statul
19/08/2021 LA 16:12
Tokyo 2020
Cea mai ghinionistă țară de la JO. A terminat de 12 ori pe locul 4 la Tokyo și a ieșit din top 15
17/08/2021 LA 11:06