Simona Radiș este ambasador al evenimentului Cooking Charity organizat de Asociația Kinetobebe. Acesta va avea loc pe data de 26 septembrie 2021, ora 18:00, la Horeca School din București. Va fi a 8-a ediție a acestui eveniment în cadrul căruia invitații vor găti împreună, vor socializa, vor lega prietenii, se vor bucura de surprize, dar vor și face donații pentru bursele copiilor sprijiniți de Asociația Kinetobebe.
Cu această ocazie, Simona Radiș, campioană olimpică în acest an, a scos la licitație, pe contul de Instagram și Facebook al Federației Române de Canotaj, un tricou de antrenament cu autograf. Doritorii pot licita în comentarii, iar persoana care va oferi suma cea mai mare, va câștiga acest tricou. Câștigătorul poate primi tricoul direct de la Simona Radiș în cadrul evenimentului de pe 26 septembrie sau prin curier dacă este din alt oraș și nu poate ajunge.
"Sunt foarte bucuroasă că mă pot alătura Asociației Kinetobebe în aceste demersuri extraordinare. Ei sunt niște oameni extrem de implicați care dezvoltă proiecte deosebite în sprijinul copiilor cu deficiențe neurologice. Copii care au într-adevăr nevoie de sprijin, de terapii complexe și programe de recuperare extrem de costisitoare pe care majoritatea părinților nu și le-ar putea altfel permite. Am scos la licitație un tricou de antremanent, cu autograful meu, și sper că oamenii vor fi alături de mine și vor licita pentru o cauză bună", a declarat Simona Radiș.
Beijing 2022
Beijing 2022  : Flacăra olimpică a fost aprinsă în Grecia și marchează începutul de drum pentru JO
19/10/2021 LA 06:43
https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223588.jpg
Jocurile Olimpice
Sportul românesc mai funcționează doar din inerție! Date alarmante prezentate de MTS
07/10/2021 LA 13:22
Jocurile Olimpice
Ministrul Eduard Novak a început un audit financiar la federaţiile naţionale olimpice
27/09/2021 LA 15:30