Simona Radiș este ambasador al evenimentului Cooking Charity organizat de Asociația Kinetobebe. Acesta va avea loc pe data de 26 septembrie 2021, ora 18:00, la Horeca School din București. Va fi a 8-a ediție a acestui eveniment în cadrul căruia invitații vor găti împreună, vor socializa, vor lega prietenii, se vor bucura de surprize, dar vor și face donații pentru bursele copiilor sprijiniți de Asociația Kinetobebe.
Cu această ocazie, Simona Radiș, campioană olimpică în acest an, a scos la licitație, pe contul de Instagram și Facebook al Federației Române de Canotaj, un tricou de antrenament cu autograf. Doritorii pot licita în comentarii, iar persoana care va oferi suma cea mai mare, va câștiga acest tricou. Câștigătorul poate primi tricoul direct de la Simona Radiș în cadrul evenimentului de pe 26 septembrie sau prin curier dacă este din alt oraș și nu poate ajunge.
"Sunt foarte bucuroasă că mă pot alătura Asociației Kinetobebe în aceste demersuri extraordinare. Ei sunt niște oameni extrem de implicați care dezvoltă proiecte deosebite în sprijinul copiilor cu deficiențe neurologice. Copii care au într-adevăr nevoie de sprijin, de terapii complexe și programe de recuperare extrem de costisitoare pe care majoritatea părinților nu și le-ar putea altfel permite. Am scos la licitație un tricou de antremanent, cu autograful meu, și sper că oamenii vor fi alături de mine și vor licita pentru o cauză bună", a declarat Simona Radiș.
Olympic Games 2024
Jocurile Olimpice de la Paris: Prețurile biletelor, date, tragere la sorți, tot ce trebuie să știi
28/11/2022 LA 12:32
https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223588.jpg
Jocurile Olimpice
Jocurile Olimpice din 2036 ar putea avea loc într-un oraș care urmează să fie construit
17/11/2022 LA 11:10
Jocurile Olimpice
Mascotele pentru Jocurile Olimpice de la Paris au fost dezvăluite! Ce simbolizează fiecare
14/11/2022 LA 11:14