Larisa a vorbit cu emoție despre cât de mult își dorește să participe din nou la Campionate și a recunoscut că "va trebui să ia o decizie foarte importantă în viitorul apropiat.". În prezent, gimnasta de 23 de ani se antrenează separat la București și privește optimistă spre viitor, acolo unde cu siguranță o așteaptă în continuare multe momente frumoase.
Campioana europeană a avut un mesaj special pentru copiii care vor să urmeze o carieră în sport. Mai mult, Larisa a vorbit și despre Jocurile Olimpice de la Tokyo, situația sportului românesc și idolii pe care și-ar dori într-o bună zi să-i întâlnească.

Interviul integral, mai jos:

Jocurile Olimpice
Gest superb: Simona Radiș și-a scos la licitație tricoul cu autograf pentru a ajuta copiii
20/09/2021 LA 11:45

Interviu exclusiv cu Larisa Iordache

Un an de pauză și trei operații

De-a lungul carierei, Larisa Iordache a câștigat 12 medalii la Campionatele Europene (5 de aur, 5 de argint și 2 de bronz), 4 medalii la Campioanele Mondiale (2 de argint și 2 de bronz) și o medalie de bronz la Jocurile Olimpice din 2012, alături de echipa României.
În 2017, la Campionatele Mondiale din Montreal, gimnasta de 23 de ani a suferit o ruptură la tendonul lui Ahile, în urma căreia a avut nevoie de trei operații și de o pauză care a durat mai mult de un an de zile. Larisa a revenit în sala de antrenamente la începutul acestui an, iar acum încearcă să revină în cursa pentru Campionatele Europene, Mondiale și Jocurile Olimpice.
Jocurile Olimpice
Doliu în sportul mondial: A murit Jacques Rogge!
29/08/2021 LA 17:00
Tokyo 2020
România, cele mai mari premii din Europa pentru medaliații de la JO! Ce sume oferă statul
19/08/2021 LA 16:12