Larisa a vorbit cu emoție despre cât de mult își dorește să participe din nou la Campionate și a recunoscut că "va trebui să ia o decizie foarte importantă în viitorul apropiat.". În prezent, gimnasta de 23 de ani se antrenează separat la București și privește optimistă spre viitor, acolo unde cu siguranță o așteaptă în continuare multe momente frumoase.
Campioana europeană a avut un mesaj special pentru copiii care vor să urmeze o carieră în sport. Mai mult, Larisa a vorbit și despre Jocurile Olimpice de la Tokyo, situația sportului românesc și idolii pe care și-ar dori într-o bună zi să-i întâlnească.

Interviul integral, mai jos:

Beijing 2022
La ceremoniile de premiere de la Beijing, medaliații nu sunt obligați să poarte măști!
ACUM 10 ORE

Interviu exclusiv cu Larisa Iordache

Un an de pauză și trei operații

De-a lungul carierei, Larisa Iordache a câștigat 12 medalii la Campionatele Europene (5 de aur, 5 de argint și 2 de bronz), 4 medalii la Campioanele Mondiale (2 de argint și 2 de bronz) și o medalie de bronz la Jocurile Olimpice din 2012, alături de echipa României.
În 2017, la Campionatele Mondiale din Montreal, gimnasta de 23 de ani a suferit o ruptură la tendonul lui Ahile, în urma căreia a avut nevoie de trei operații și de o pauză care a durat mai mult de un an de zile. Larisa a revenit în sala de antrenamente la începutul acestui an, iar acum încearcă să revină în cursa pentru Campionatele Europene, Mondiale și Jocurile Olimpice.
Jocurile Olimpice
MTS a anunțat propunerile de buget pentru sporturile olimpice, dar și pentru cele de echipă!
ACUM 11 ORE
Beijing 2022
Povestea Jocurilor Olimpice de iarnă Salt Lake City 2002. Bjoerndalen și Kostelic, marile vedete
ACUM 11 ORE