Articol scris de Alex Masgras
Italia a câștigat Campionatul European după ce a câștigat finala împotriva Angliei la loviturile de departajare. Cu câteva minute înainte de final, Gareth Southgate i-a introdus pe Marcus Rashford și Jadon Sancho pentru a executa loviturile de departajare. Din păcate pentru selecționerul englez, cei doi tineri jucători au ratat, la fel ca Bukayo Saka, cel care a ratat ultima lovitură de departajare și a trimis trofeul în Italia.
Roy Keane, fostul jucător de la Manchester United, i-a criticat pe jucătorii cu experiență că l-au lăsat pe Bukayo Saka, la doar 19 ani, să își asume responsabilitatea într-un moment atât de important: "Dacă ești Sterling sau Grealish nu poți să stai acolo și să ai un copil să execute un penalty înaintea ta, pur și simplu nu poți. Au mai multă experiență, Sterling a câștigat trofee, ar fi trebuit să iasă în față și să execute în locul lui", a spus Roy Keane la ITV, după partidă.
Jocurile Olimpice
Condiția obligatorie impusă sportivilor americani pentru a participa la Jocurile Olimpice de iarnă
ACUM 14 ORE

Jack Grealish: "Am vrut să execut un penalty"

Jack Grealish, jucătorul celor de la Aston Villa, i-a răspuns lui Roy Keane după ce acesta l-a acuzat că nu și-a asumat responsabilitatea la loviturile de departajare. Acesta a postat pe Twitter un mesaj în care spune că ar fi vrut să bată un penalty, dar decizia finală i-a aparținut lui Gareth Southgate: "Am mai spus că am vrut să execut unul! Antrenorul a luat atâtea decizii bune pe durata turneului, la fel și aseară. Dar nu vreau ca oamenii să spună că nu am vrut să bat un penalty când eu am spus că vreau...", a fost răspunsul lui Grealish pentru fostul jucător irlandez.

Jack Grealish, în vârstă de 25 de ani, a jucat în 5 partide ale Angliei și a reușit două pase de gol pentru trupa lui Southgate, în victoriile cu Cehia și Germania.
Jocurile Olimpice
Gest superb: Simona Radiș și-a scos la licitație tricoul cu autograf pentru a ajuta copiii
20/09/2021 LA 11:45
Jocurile Olimpice
Doliu în sportul mondial: A murit Jacques Rogge!
29/08/2021 LA 17:00