Articol scris de Alex Masgras
Italia a câștigat Campionatul European după ce a câștigat finala împotriva Angliei la loviturile de departajare. Cu câteva minute înainte de final, Gareth Southgate i-a introdus pe Marcus Rashford și Jadon Sancho pentru a executa loviturile de departajare. Din păcate pentru selecționerul englez, cei doi tineri jucători au ratat, la fel ca Bukayo Saka, cel care a ratat ultima lovitură de departajare și a trimis trofeul în Italia.
Roy Keane, fostul jucător de la Manchester United, i-a criticat pe jucătorii cu experiență că l-au lăsat pe Bukayo Saka, la doar 19 ani, să își asume responsabilitatea într-un moment atât de important: "Dacă ești Sterling sau Grealish nu poți să stai acolo și să ai un copil să execute un penalty înaintea ta, pur și simplu nu poți. Au mai multă experiență, Sterling a câștigat trofee, ar fi trebuit să iasă în față și să execute în locul lui", a spus Roy Keane la ITV, după partidă.
Jocurile Olimpice
Rezumatul finalei de la Barcelona, Alcaraz - Carreno Busta
24/04/2022 LA 19:34

Jack Grealish: "Am vrut să execut un penalty"

Jack Grealish, jucătorul celor de la Aston Villa, i-a răspuns lui Roy Keane după ce acesta l-a acuzat că nu și-a asumat responsabilitatea la loviturile de departajare. Acesta a postat pe Twitter un mesaj în care spune că ar fi vrut să bată un penalty, dar decizia finală i-a aparținut lui Gareth Southgate: "Am mai spus că am vrut să execut unul! Antrenorul a luat atâtea decizii bune pe durata turneului, la fel și aseară. Dar nu vreau ca oamenii să spună că nu am vrut să bat un penalty când eu am spus că vreau...", a fost răspunsul lui Grealish pentru fostul jucător irlandez.

Jack Grealish, în vârstă de 25 de ani, a jucat în 5 partide ale Angliei și a reușit două pase de gol pentru trupa lui Southgate, în victoriile cu Cehia și Germania.
Olympic Games 2024
Burse lunare de 1.500 de dolari pentru trei potențiale vedete ale României la JO Paris 2024
14/04/2022 LA 10:09
Jocurile Olimpice
Jocurile Olimpice Paris 2024 | Organizatorii anunță un spectacol total la Ceremonia de Deschidere
23/03/2022 LA 14:23