Cele patru sporturi suplimentare propuse de Comitetul de organizare de la Paris 2024 - breaking, skateboarding, escaladă sportivă și surfing - vor fi stabilite într-o ședință organizată la finalul acestui an, în luna decembrie. Comitetul Olimpic Internațional a hotărât într-o videoconferință purtată ieri să mențină termenul limită pentru decembrie 2020 pentru a confirma programul evenimentului de la Paris 2024.
În plus, s-a discutat adăugarea în program a patru sporturi suplimentare pentru ediția din 2024. Această decizie a fost luată la recomandarea Comisiei Porgramului Olimpic după ce reprezentanții conducerii CIO a primit un răspuns din partea atleților, Federațiile Internaționale de Sport, Comitetul Național Olimpic și Paris20204.

Jocurile Olimpice, amânate pentru un an

Beijing 2022
POVESTEA JOCURILOR OLIMPICE DE IARNĂ DIN 1968. EDIȚIA LA CARE A VENIT SINGURA MEDALIE DIN ISTORIE
ACUM 8 ORE
Comitetul Internaţional Olimpic (CIO) a anunţat, pe 24 martie, amânarea pentru un an a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, prevăzute în perioada 24 iulie - 9 august, din cauza pandemiei de coronavirus. Noua perioadă de desfășurare a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, amânate pentru anul viitor, din cauza pandemiei de coronavirus, va fi 23 iulie - 8 august 2021.
În istoria lor, Jocurile Olimpice de vară au fost anulate de trei ori: la ediția din 1916, de la Berlin, nu a mai avut loc din cauza Primului Război Mondial, la ediția din 1940, de la Tokyo (apoi acordată orașului Helsinki), nu s-a mai disputat din cauza Celui de-al doilea Război Mondial și la ediția din 1944, de la Londra, nu a mai avut loc tot din cauza Celui de-al doilea Război Mondial.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Beijing 2022
Mihaela Hogaș s-a calificat la Jocurile Olimpice
ACUM 9 ORE
*Winter Olympics
Jamaica va avea trei echipaje de bob la Jocurile Olimpice de la Beijing!
ACUM 11 ORE