După ce primii sportivi au făcut deja cunoștință cu antrenamente, calificări sau meciuri în cadrul zilei de joi de la Jocurile Olimpice, vineri aduce în prim-plan Ceremonia de Deschidere. Momentul oficial care marchează începutul festivalului sportiv este transmis vineri în direct pe Eurosport 1 la ora 12:45.
Acesta poate fi urmărit și pe platforma Eurosport Player, iar aplicația Eurosport VR oferă utilizatorilor șansa de a trăi Ceremonia de Deschidere într-un mod deosebit, cu ajutorul unui format de realitate virtuală. Transmisiunea în VR va fi prima din seria de evenimente acoperite de aplicație în acest fel, urmând ca pe parcursul Jocurilor Olimpice să se transmită peste 50 de ore în direct în acest format.
Înaintea Ceremoniei au loc noi probe care pot fi urmărite în direct pe canalele Eurosport. Concursul de patinaj artistic pe echipe debutează vineri dimineață, în timp ce noi antrenamente ale coborârii masculine au loc în cadrul schiului alpin. Competiția de dublu mixt de curling continuă, iar programul ce deschide ziua de transmisiuni în direct este cel care acoperă calificările probei de moguls feminin din schiul acrobatic.
Beijing 2022
Jocurilor Olimpice de iarnă Calgary 1988, ediția în care a strălucit Tomba "La Bomba"
ACUM 20 ORE
Tot în decursul zilei de vineri au loc noi antrenamente din concursul masculin de sanie, unde românii Valentin Crețu și Andrei Turea vor evolua din nou.
***
Program complet de transmisiuni:
Eurosport 2 - 2:50 - Schi acrobatic - Moguls, feminin - Calificări
Eurosport 1 - 3:00 - Patinaj Artistic - Concursul pe echipe, masculin - Programul scurt
Eurosport 2 - 3:50 - Schi Alpin - Coborâre, masculin - Antrenamente
Eurosport 1 - 4:30 - Patinaj Artistic - Concursul pe echipe, perechi - Programul scurt
Eurosport 1 - 6:30 - Curling – Faza grupelor, dublu mixt - Elveția v Norvegia
Eurosport 1 - 12:45 - Ceremonia de Deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă
***
Jocurile Olimpice de Iarnă sunt transmise pe Eurosport 1, Eurosport 2 și Eurosport Player. Analiza competițiilor de la PyeongChang poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Eurosport, în cadrul emisiunii Stream Team, în fiecare luni și joi seară.
UPC este sponsorul transmisiunilor Jocurilor Olimpice de Iarnă de pe Eurosport. Dacă ai ratat o competiție, o poți revedea, timp de 7 zile, cu funcția Replay a mediaboxului Horizon. Iar cu aplicația Horizon Go pentru smartphone sau tabletă, te bucuri de competiții live sau în reluare, pe orice device.
Beijing 2022
Cele trei Sate Olimpice de la Beijing gata să primească primii concurenți!
ACUM O ZI
Beijing 2022
"Bolero" de Ravel şi sportul s-au împletit excepţional la Jocurile Olimpice de iarnă Sarajevo 1984
ACUM O ZI