Sărbătoarea Jocurilor Olimpice de Iarnă începe! Deși Ceremonia de Deschidere a competiției are loc abia vineri, 9 februarie, Eurosport transmite joi, 8 februarie, primele imagini în direct de la PyeongChang.
Astfel, pe Eurosport 1 se poate urmări primul meci de curling al competiției de dublu mixt, dar și antrenamente și calificări din cadrul schiului alpin și săriturilor cu schiurile. Alte probe pot fi urmărite pe Eurosport Player, inclusiv antrenamentele probelor masculine și feminine de sanie, unde Andrei Turea și Raluca Strămăturaru se pregătesc pentru competiția principală.
România participă la ediția a 23-a a Jocurilor Olimpice cu o delegație ce cuprinde 26 de sportivi ce vor concura în 8 discipline. Purtătorul drapelului țării la Ceremonia de Deschidere va fi biatlonistul Marius Petru Ungureanu.
Beijing 2022
Când pleacă primii români spre Beijing? Vor fi trei Sate Olimpice în China!
ACUM 19 MINUTE
Echipa României prezentă la PyeongChang este formată din: Alexandru George Barbu, Ania Monica Germaine Caill (schi alpin), Alin Florin Cioancă, Paul Constantin Pepene, Timea Lorincz (schi fond), Daniela Vasilica Haralambie (sărituri cu schiurile), Eva Tofalvi, Cornel Dumitru Puchianu, Nicolae Remus Faur, George Răzvan Buta, Gheorghe Iulian Pop, Marius Petru Ungureanu (biatlon), Raluca Strămăturaru, Valentin Crețu, Andrei Turea, Cosmin Atodiresei, Ștefan Musei (sanie), Mihai Cristian Tentea și Nicolae Ciprian Daroczi, Dorin Alexandru Grigore, Florin Cezar Crăciun, Levente Bartha, Paul Muntean (bob), Dorin Dumitru Velicu, Maria Marinela Mazilu (skeleton), Alexandra Ianculescu (patinaj viteză).
***
Program complet de transmisiuni, 8 februarie:
Eurosport 1 - 1:55 - Curling - Faza grupelor, dublu mixt - Canada v Norvegia
Eurosport 1 - 4:00 - Schi Alpin - Coborâre, masculin - Antrenamente
Eurosport 1 - 13:00 - Sărituri cu Schiurile - Trambulina normală (HS 106), masculin - Antrenamente
Eurosport 1 - 14:15 - Sărituri cu Schiurile - Trambulina normală (HS 106), masculin - Calificări
***
Jocurile Olimpice de Iarnă sunt transmise pe Eurosport 1, Eurosport 2 și Eurosport Player. Analiza competițiilor de la PyeongChang poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Eurosport, în cadrul emisiunii Stream Team, în fiecare luni și joi seară.
UPC este sponsorul transmisiunilor Jocurilor Olimpice de Iarnă de pe Eurosport. Dacă ai ratat o competiție, o poți revedea, timp de 7 zile, cu funcția Replay a mediaboxului Horizon. Iar cu aplicația Horizon Go pentru smartphone sau tabletă, te bucuri de competiții live sau în reluare, pe orice device.
Beijing 2022
Motivul pentru care bobul a fost "sărit" la Jocurile Olimpice de iarnă din 1960
ACUM 2 ORE
Beijing 2022
Accesul spectatorilor la JO de iarnă se va face doar pe bază de invitație! Decizia organizatorilor
ACUM 3 ORE