Din contră, gimnastul român vede decizia CIO drept o oportunitate de a se pregăti mult mai eficient pentru probele de la Tokyo.

De 8 ori campion mondial la gimnastică, Drăgulescu își dorește foarte mult să câștige și o medalie olimpică. Sportivul nostru a vorbit despre situația actuală în care se află și despre obiectivele sale din următoarea perioadă.

Jocurile Olimpice
Cătălina Ponor, la 33 de ani! TOP 15 imagini memorabile din cariera triplei campioane olimpice
20/08/2020 LA 15:41

"Sunt ok din punct de vedere psihic că s-au amânat Jocurile Olimpice pentru anul viitor. Nu mi-ar fi plăcut să se organizeze anul acesta. Aș fi ajuns nepregătit, neavând competiții înainte, fără să mă antrenez într-o sală de gimnastică.

Acasă îmi păstrez tonusul, mobilitatea, îmi mențin greutatea cu alimentație sănătoasă, ca să nu pornesc de la 0 după pandemie. Un an e suficient ca să mă pregătesc.

În a doua parte a anului poate va fi și Campionatul European de gimnastică. În trei luni și jumătate pot ajunge într-o formă bună pentru competiție. Ies o dată pe săptămână la cel mai apropiat magazin, sunt izolat, ies cu mască și mănuși, mă spăl ca la carte 20 de secunde pe mâini.", a spus Marian Drăgulescu, pentru Digi Sport.

Jocurile Olimpice, amânate pentru 2021

La începutul săptămânii, prim-ministrul japonez, Shinzo Abe, a declarat că a ajuns la o înțelegere cu Comitetul Olimpic Internațional pentru amânarea Jocurilor Olimpice pentru 2021.

Cu o zi înaintea anunțului, Japonia a explicat public că o amânare a competițiilor de la Tokyo e "inevitabilă", în contextul pandemiei de coronavirus. În același timp, Canada și Australia au anunțat că nu vor trimite delegații dacă datele de disputare ale disciplinelor nu vor fi schimbate, pentru că riscurile sunt prea mari.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Jocurile Olimpice
#DORdeSPORT "Insane Usain" și ziua în care "Fulgerul" a lovit a 3-a oară în finala olimpică de 100 m
14/08/2020 LA 10:36
Jocurile Olimpice
#DORdeSPORT 3 medalii de aur pentru 3 finlandezi în finala olimpică la cal: un gimnast avea 40 ani
13/08/2020 LA 11:53