Guvernatorul oraşului Tokyo, Yuriko Koike, a prezentat acest proiect, deşi a precizat că momentan Satul Olimpic nu este finalizat. Koike a a precizat că în prezent, Satul Olimpic nu este finalizat în totalitate, dar că se fac eforturi uriașe pentru a veni în sprijinul tuturor celor care trec prin coșmarul instaurat de pandemia de coronavirus.
Koike a declarat, de asemenea, că Satul Olimpic este una dintre opțiuni, dar că ia în calcul ca membrii conducerii orașului Tokyo să achiziționeze un hotel pentru pacienții infectați cu noul coronavirus pentru a încerca să oprească răspândirea virusului. Până joi, Japonia a raportat peste 3,300 de cazuri de infectare cu coronavirus, dintre care 76 de decese.

Jocurile Olimpice, amânate pentru un an

Beijing 2022
Când pleacă primii români spre Beijing? Vor fi trei Sate Olimpice în China!
ACUM 18 ORE
Comitetul Internaţional Olimpic (CIO) a anunţat, pe 24 martie, amânarea pentru un an a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, prevăzute în perioada 24 iulie - 9 august, din cauza pandemiei de coronavirus. Noua perioadă de desfășurare a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, amânate pentru anul viitor, din cauza pandemiei de coronavirus, va fi 23 iulie - 8 august 2021.
În istoria lor, Jocurile Olimpice de vară au fost anulate de trei ori: la ediția din 1916, de la Berlin, nu a mai avut loc din cauza Primului Război Mondial, la ediția din 1940, de la Tokyo (apoi acordată orașului Helsinki), nu s-a mai disputat din cauza Celui de-al doilea Război Mondial și la ediția din 1944, de la Londra, nu a mai avut loc tot din cauza Celui de-al doilea Război Mondial.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Beijing 2022
Motivul pentru care bobul a fost "sărit" la Jocurile Olimpice de iarnă din 1960
ACUM 19 ORE
Beijing 2022
Accesul spectatorilor la JO de iarnă se va face doar pe bază de invitație! Decizia organizatorilor
ACUM 21 ORE