Bach, care a vizitat Satul Olimpic marți, a declarat ar fi ”prea mult” ca sportivii să fie obligați să se vaccineze. Bach se află la Tokyo pentru a crește încrederea că Jocurile Olimpice se vor desfășura fără probleme dar a insistat că decizia privind vaccinarea va fi una personală a sportivilor.

Cele mai importante declarații ale lui Bach

”Sunt multe probleme de luat în considerare. Este o problemă de sănătatea personală. Ține de fiecare persoană. Vom încuraja atleții să se vaccineze pentru că este mai bine pentru sănătatea lor și demonstrează și solidaritate cu ceilalți sportivi și poporul japonez”, a declarat el.
Olympic Games 2024
Jocurile Olimpice de la Paris: Prețurile biletelor, date, tragere la sorți, tot ce trebuie să știi
IERI LA 12:32
Bach a vorbit despre impactul masiv pe care ar putea să îl aibă un vaccin pentru capacitatea orașului Tokyo de a găzdui Jocurile Olimpice anul viitor, competiție care va fi transmisă în exclusivitate pe canalele Eurosport. Peste 11.000 de sportivi vor ajunge în capitala Japoniei pentru competiția care va începe pe 23 iulie.
”Am spus foarte clar de la început că prioritățile vor fi asistentele, medicii și toți cei care ne țin societatea în viață în criza de coronavirus. Ei sunt persoanele care trebuie vaccinate mai întâi”, a declarat Bach.
Jocurile Olimpice
Jocurile Olimpice din 2036 ar putea avea loc într-un oraș care urmează să fie construit
17/11/2022 LA 11:10
Jocurile Olimpice
Mascotele pentru Jocurile Olimpice de la Paris au fost dezvăluite! Ce simbolizează fiecare
14/11/2022 LA 11:14