Echipa de caiac-canoe a revenit din Italia, locul de cantonament pentru pregătirea Jocurilor Olimpice. Sportivii vor continua pregătirea la Snagov, chiar dacă angajații sunt nemulțumiți. Exista și varianta ca sportivii să rămână în caratină, dar s-a luat în calcul faptul că ei s-au antrenat în Italia la 700 de kliometri de focarul infecției din Peninsulă.
https://i.eurosport.com/2020/02/26/2784341.jpg
Canotorul Constantin Dîba a făcut o declarație alarmantă la revenirea în țară. Este convins că Jocurile Olimpice din 2020 nu au cum să se desfășoare în condiții normale la Tokyo.
Beijing 2022
La ceremoniile de premiere de la Beijing, medaliații nu sunt obligați să poarte măști!
ACUM 17 ORE
Am plecat preventiv pentru că se anunța că toată țara va intra în carantină. Probabil vom sta 14 zile în carantină, ar fi păcat să pățim ceva în acest an olimpic. Din ce am înțeles din surse oficiale, s-ar putea ca Olimpiada să nu mai fie la Tokyo. S-ar putea să fie la Moscova sau Londra
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Jocurile Olimpice
MTS a anunțat propunerile de buget pentru sporturile olimpice, dar și pentru cele de echipă!
ACUM 18 ORE
Beijing 2022
Povestea Jocurilor Olimpice de iarnă Salt Lake City 2002. Bjoerndalen și Kostelic, marile vedete
ACUM 18 ORE