”A trebuit să luăm această decizie fiind conștienți de seriozitatea acestei pandemii și mai ales de efectele pe care le are asupra vieții oamenilor din întreaga lume. A fost o decizie luată pentru a proteja sănătatea atleților dar și a tuturor celor cimplicați în organizare. De asemenea, dorim să contribuim la oprirea acestui virus. Suntem îngrijorați de situație, având în vedere informațiile venite în ultimele ziel legate de înrăutățirea situație pe tot globul, în Africa, America de Sud și Oceania”, a declarat Bach.
”Acesta a fost momentul în care am căzut de acord, într-o teleconferință cu prim-ministrul Shinzo Abe să luăm măsuri iar rezultatul a fost amânarea Jocurilor până în 2021”, a adăugat el.
Bach a vorbit și despre dificultățile acestei situații: ”Este o provocare imensă. Olimpiada este cel mai complex eveniment din lume. Aducem 11.000 de atleți din 2016 comitete olimpice. Echipa CIO îi adună nu doar să facă sport ci și să locuiască împreună în satul olimpic, este vorba de locații, de parteneri, de sponsori, de televiziuni, de federații, calendarul sportiv și aș putea continua. Sunt mii de întrebări la care trebuie să răspundem. Trebuie să fim uniți iar prim-ministrul s-a angajat ca Jocurile să aibă loc cu succes în 2021”.
Beijing 2022
POVESTEA JOCURILOR OLIMPICE DE IARNĂ DIN 1968. EDIȚIA LA CARE A VENIT SINGURA MEDALIE DIN ISTORIE
ACUM 2 ORE
”Mesajul pozitiv este că Olimpiada va avea loc, chiar dacă în 2021 și avem speranța că aceste Jocuri vor fi o sărbătoare a umanității, vom sărbători împreună că am depășit această criză iar flacăra olimpică reprezintă lumina de la capătul tunelului”, a precizat el.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Beijing 2022
Mihaela Hogaș s-a calificat la Jocurile Olimpice
ACUM 2 ORE
*Winter Olympics
Jamaica va avea trei echipaje de bob la Jocurile Olimpice de la Beijing!
ACUM 4 ORE