Naționala olimpică de fotbal a României s-a calificat la Jocurile Olimpice datorită semifinalei jucate la Campionatul European U21 din 2019. Astfel, fotbalul va fi pentru prima dată după 57 de ani un sport care să ne dea speranțe la o medalie la competiția supremă din sportul mondial.
Mirel Rădoi va conduce naționala României la Tokyo iar Eurosport.ro a stat de vorbă cu experimentatul jurnalist ProSport Marius Huțu despre șansele tricolorilor la Jocurile Olimpice.
Naționala de fotbal ar putea produce surpriza la Tokyo, consideră Marius Huțu.
Tokyo 2020
Naomi Osaka și Serena Williams au mari îndoieli privind participarea la Jocurile Olimpice
ACUM 4 ORE

E Talks: 100 de zile până la Jocurile Olimpice

”Cred în nebunia acestei naționale, simt o efervescență pe care o transmite publicului, am văzut asta și la acest Campionat European, chiar dacă nu a trecut de Germania și Olanda, a fost aproape”, a declarat Huțu.
Cred în nebunia acestor băieți, îi văd capabili să facă lucruri interesante. Ei chair pot fi o surpriză a delegației României la această ediție a Jocurilor Olimpice.
”Ei au această mentalitate care le-a fost insuflată de Mirel Rădoi și acum și de Adi Mutu, este altceva față de ceea ce vedem de ani buni la naționala mare”, a adăugat el.

100 de zile până la Tokyo | Interviu cu Marius Huțu despre România la Jocurile Olimpice

Tokyo 2020
Jocurile Olimpice 2020: Vizita președintelui CIO în Japonia, amânată din cauza pandemiei de COVID-19
ACUM 20 ORE
Tokyo 2020
Cum vrea FRF să rezolve problema jucătorilor care nu sunt lăsaţi de cluburi la Jocurile Olimpice
ACUM 21 ORE