Chestiunea legată de sportivii care vor fi portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo este una foarte delicată.
Simona Halep și-a exprimat dorința de a fi portdrapel la Jocurile Olimpice din vara acestui an, însă cea mai bună tensimenă a României nu este susținută de toată lumea în acest demers, astfel că decizia va fi greu de luat pentru conducătorii sportului din România.

Mihai Covaliu a anunțat când vom afla ce sportivi vor fi portdrapel la Tokyo

Tokyo 2020
România, cele mai mari premii din Europa pentru medaliații de la JO! Ce sume oferă statul
19/08/2021 LA 16:12
Într-un interviu exclusiv pentru Eurosport.ro, Mihai Covaliu, președintele COSR, a anunțat când se va știi cu exactitate care vor fi cei doi sportivi care vor avea onoarea de a purta drapelul la festivitatea de deschidere de la Tokyo.
"Sunt discuții în acest sens. Așteptăm să se încheie calificările... În mare parte este încheiat acest proces. Procedeul este de a aproba cei doi sportivi care vor purta drapelul în cadrul Comitetului Executiv al COSR, de unde fac parte președinți de Federații, oameni cu mare experiență din sportul românesc. Cei 3 vicepreședinți, Elisabeta Lipă, Cemelia Potec și Alexandru Dedu.
Toți vor analiza foarte bine, se vor face propuneri și se va vota democratic cine va avea această onorantă misiune de a purta drapelul României la Jocurile Olimpice. Până pe data de 5 iulie se va avunța care vor fi acești sportivi.", a spus Mihai Covaliu.

EXCLUSIV | Președintele COSR a dezvăluit când vom afla cine sunt purtătorii de drapel la JO de la To

Tokyo 2020
Cea mai ghinionistă țară de la JO. A terminat de 12 ori pe locul 4 la Tokyo și a ieșit din top 15
17/08/2021 LA 11:06
Tokyo 2020
Jocurile Olimpice sunt costisitoare! Topul statelor care plătesc cele mai mari recompense după Tokyo
13/08/2021 LA 16:05