articol de Romeo Ene
Combinată cu o eventuală participare a brazilianului la Copa America din luna iunie, solicitarea sa ar putea fi respinsă de PSG.
Tokyo 2020
Impresionant! Cât a costat organizarea Jocurilor Olimpice și Paralimpice de la Tokyo
03/12/2021 LA 10:04

Neymar, amintiri plăcute de la Jocurile Olimpice din 2016

Neymar îşi aminteşte cu plăcere de Jocurile Olimpice, competiţie pe care a câştigat-o cu Brazilia în 2016, după o finală cu Germania, în condiţiile în care ţara-gazdă a fost chiar naţionala lui Neymar. Potrivit presei din Brazilia, acesta şi-ar dori din nou să participe şi să câştige competiţia. UOL dezvăluie că jucătorul ar fi făcut deja o cerere către conducerea parizienilor pentru a-l lăsa să-şi ajute naţionala.
O cerere pe care clubul din capitala Franţei nu ar dori neapărat să o accepte, sau cel puţin în anumite condiţii. Motivul este reprezentat de numărul mare de competiţii la care ar participa Neymar la vară. Acesta va juca şi la Copa America, iar PSG şi-ar dori ca jucătorul său, care şi-a prelungit recent contractul până în 2025, să fie proaspăt din punct de vedere fizic şi să se pregătească pentru sezonul viitor. Prin urmare, PSG i-ar fi oferit lui Neymar, precum Barcelona în 2016, posibilitatea de a alege una din aceste două competiţii.
Pentru Seleção, lovitura ar fi extrem de grea în cazul în care brazilianul ar rata competiţia. Cu toate acestea, cluburile nu sunt obligate să-şi lase fotbaliştii la Jocurile Olimpice. În ceea ce-l priveşte pe Kylian Mbappe, care nu şi-a ascuns niciodată dorinţa de a câştiga o medalie olimpică, PSG nu a luat încă o decizie în legătură cu tânărul star. După cum a confirmat Mauricio Pochettino marţi după-amiază, niciun jucător nu este încă oficial pe listele olimpice. Rămâne de văzut pe cine se va putea baza selecţionerul Braziliei, dar şi restul, la Jocurile Olimpice de la Toyko.
Tokyo 2020
România, cele mai mari premii din Europa pentru medaliații de la JO! Ce sume oferă statul
19/08/2021 LA 16:12
Tokyo 2020
Cea mai ghinionistă țară de la JO. A terminat de 12 ori pe locul 4 la Tokyo și a ieșit din top 15
17/08/2021 LA 11:06