Sportiva din Canada a avut parte de un debut de coșmar la Jocurile Olimpice. Ware și-a calculat greșit pașii pentru a sări de pe trambulină și a fost nevoită să sară în picioare. A fost notată cu 0,0 și a ratat complet accederea în finala probei.
A fost prima notă de 0.0 la această ediție a Jocurilor Olimpice.

Pamela Ware a și-a ratat săritura și a primit nota 0.0

Tokyo 2020
Impresionant! Cât a costat organizarea Jocurilor Olimpice și Paralimpice de la Tokyo
03/12/2021 LA 10:04

Pamela Ware: "Dacă aș fi executat săritura, m-aș fi rănit"

După întâmplarea nefericită de care a avut parte la Tokyo, Pamela Ware a reacționat pe pagina de Instagram.
"Ceea ce facem la competiții este doar o mică parte a muncii pe care o depunem de fapt ca să ajungem acolo. Eram foarte pregătită pentru Jocurile Olimpice și am făcut o greșeală.
I se putea întâmpla oricui, dar am pățit-o eu într-un moment nepotrivit.Cred că dacă aș fi executat săritura, m-aș fi rănit. Sper că sunteți obișnuiți să mă aveți prin preajmă pentru că nu am de gând să plec nicăieri, nu mă dau bătută", a spus Ware pe Instagram.
Din imagini pare că Pamela Ware a pățit ceva asemănător ca și Simone Biles, și anume a experimentat fenomenul 'twisties'. Acesta este un fenomen în care gimnastele nu mai știu unde se află în aer și nici unde o să aterizeze.
Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Tokyo 2020
România, cele mai mari premii din Europa pentru medaliații de la JO! Ce sume oferă statul
19/08/2021 LA 16:12
Tokyo 2020
Cea mai ghinionistă țară de la JO. A terminat de 12 ori pe locul 4 la Tokyo și a ieșit din top 15
17/08/2021 LA 11:06