Dragoș Nedelcu este noul jucător al formației Fortuna Dusseldorf iar echipa germană nu îi va mai permite fostului jucător al lui FCSB să participe la Jocurile Olimpice. Drept urmare, el a părăsit cantonamentul de la Mogoșoaia pentru a se alătura lotului noii echipe.
”Ne pare rău că pierdem un jucător, dar îi urăm mult succes lui Dragoș Nedelcu în noua provocare și sperăm că prin evoluțiile sale la noul club va reveni la echipa națională de seniori! În aceste condiții, lotul aflat la dispoziția lui Mirel Rădoi pentru participarea la Jocurile Olimpice rămâne format din 21 de jucători”, au anunțat cei de la FRF.

Dragoș Nedelcu a plecat de la FCSB

Tokyo 2020
Impresionant! Cât a costat organizarea Jocurilor Olimpice și Paralimpice de la Tokyo
03/12/2021 LA 10:04
Dragoș Nedelcu a fost cumpărat de către FCSB în 2017, de la FC Viitorul – acum Farul Constanța -, și era văzut ca un jucător de mare perspectivă la acea vreme. Iar suma de transfer a fost una impresionantă pentru campionatul României: două milioane de euro au intrat în contul constănțenilor pentru Nedelcu.
Cu timpul, aparițiile mijlocașului în tricoul roș-albaștrilor au devenit tot mai rare. Nedelcu nu a reușit să se integreze în lotul FCSB-ului, astfel că din 2017 a bifat doar 78 de meciuri jucate. Nici la capitolul reușitelor nu a stat prea bine: două goluri și două pase de gol.
Acum, clubul FCSB a confirmat oficial că Dragoș Nedelcu a fost împrumutat la Fortuna Dusseldorf timp de un an.
Tokyo 2020
România, cele mai mari premii din Europa pentru medaliații de la JO! Ce sume oferă statul
19/08/2021 LA 16:12
Tokyo 2020
Cea mai ghinionistă țară de la JO. A terminat de 12 ori pe locul 4 la Tokyo și a ieșit din top 15
17/08/2021 LA 11:06