Chestiunea legată de sportivii care vor fi portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo este una foarte delicată.
Simona Halep și-a exprimat dorința de a fi portdrapel la Jocurile Olimpice din vara acestui an, însă cea mai bună tensimenă a României nu este susținută de toată lumea în acest demers, astfel că decizia va fi greu de luat pentru conducătorii sportului din România.

Mihai Covaliu a anunțat când vom afla ce sportivi vor fi portdrapel la Tokyo

Tokyo 2020
Impresionant! Cât a costat organizarea Jocurilor Olimpice și Paralimpice de la Tokyo
03/12/2021 LA 10:04
Într-un interviu exclusiv pentru Eurosport.ro, Mihai Covaliu, președintele COSR, a anunțat când se va știi cu exactitate care vor fi cei doi sportivi care vor avea onoarea de a purta drapelul la festivitatea de deschidere de la Tokyo.
"Sunt discuții în acest sens. Așteptăm să se încheie calificările... În mare parte este încheiat acest proces. Procedeul este de a aproba cei doi sportivi care vor purta drapelul în cadrul Comitetului Executiv al COSR, de unde fac parte președinți de Federații, oameni cu mare experiență din sportul românesc. Cei 3 vicepreședinți, Elisabeta Lipă, Cemelia Potec și Alexandru Dedu.
Toți vor analiza foarte bine, se vor face propuneri și se va vota democratic cine va avea această onorantă misiune de a purta drapelul României la Jocurile Olimpice. Până pe data de 5 iulie se va avunța care vor fi acești sportivi.", a spus Mihai Covaliu.

EXCLUSIV | Președintele COSR a dezvăluit când vom afla cine sunt purtătorii de drapel la JO de la To

Tokyo 2020
România, cele mai mari premii din Europa pentru medaliații de la JO! Ce sume oferă statul
19/08/2021 LA 16:12
Tokyo 2020
Cea mai ghinionistă țară de la JO. A terminat de 12 ori pe locul 4 la Tokyo și a ieșit din top 15
17/08/2021 LA 11:06